Geen categorie

WIN: Lief Klein Geluk bestaat één jaar en dat vieren we!

Hieperdepiep! Al een tijdje liep ik met het idee rond om een blog te beginnen. Een jaar geleden heb ik daarom de stap genomen en ben ik gewoon begonnen. Dat mijn blogs zo goed zouden worden ontvangen voor jullie had ik nooit gedacht! Wie jarig is trakteert natuurlijk.. Lees snel verder!

Lief Klein Geluk 1 jaar!

Vorige week heb ik de stap gezet om me in te schrijven bij de KvK. Eindelijk, want ik wilde het al een tijdje maar durfde het niet. Omdat het lichamelijk bij mij nog al up en down gaat (wat ook wel te merken is op de blog) vond ik het een moeilijke beslissing.

Toch heb ik eindelijk de stap gezet! Stiekem ben ik een beetje trots op wat ik heb bereikt het afgelopen jaar. Ik ging echt van nul naar 30.000 unieke bezoekers per maand. Natuurlijk met behulp van gastbloggers en anderen.

 

Als leek in de bloggerswereld heb ik heel veel gehad aan de tips en adviezen van lieve MarjonLaurien & Kim. Zij hebben me echt op weg geholpen vooral op zakelijk gebied!

 

 

Tiny Rituals

Wie jarig is trakteert en dat ga ik vandaag dus ook doen! Lief Klein Geluk wordt veel gevonden op Tiny Rituals, daarom vond ik het heel toepasselijk om dan ook een heerlijk Tiny Rituals pakketje aan een van jullie weg te geven 🙂

 

 

Wat moet je doen?

Laat even in de reacties weten waarom jij dit pakketje zou willen winnen of voor wie! Let er wel even op dat je een geldig mailadres in vult, anders kan ik geen contact met je opnemen.

 

Je kan meedoen tot maandag 13 maart. De winnaar krijgt persoonlijkbericht.

 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply
  Diede
  6 maart 2017 at 08:09

  Jeej, van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan lieve Juul. ??
  Ik wil meedoen aan de winactie, alles van rituals vind ik namelijk heeeeerlijk?

 • Reply
  Deborah
  6 maart 2017 at 08:39

  Ten eerste gefeliciteerd!!!?
  Wij hebben tiny rituals gekregen tijdens de kraamweek, en we zijn helemaal verkocht!? maar eigenlijk was mama dat al, want haar kastje staat vol met rituals spullen ?

 • Reply
  Ikonka
  6 maart 2017 at 10:34

  Hiep hiep hoera.
  Gefeliciteerd met je eerste jubileumjaar…
  En natuurlijk wil ik zo heerlijke pakketje winnen. Geniet erg van me twee dochters maar even een rust momentje voor me zelf is niet verkeerd?

 • Reply
  Renske Roosma
  6 maart 2017 at 18:02

  Hieper
  Depiep
  Hoera!

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van Lief Klein Geluk! ?
  Als aanstaande mama ben ik heel erg nieuwsgierig naar de Tiny Rituals producten. En zou het natuurlijk super zijn om zo’n pakketje te winnen!✨?

 • Reply
  Kim
  6 maart 2017 at 20:30

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik heb nog nooit de tiny rituals uitgeprobeerd dus het lijkt mij super om deze te winnen.

 • Reply
  Cecile
  6 maart 2017 at 21:34

  Ten eerste gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan ik zou dit paket graag willen winnen voor de moeder van mn beste vriendin die is een teidje geleden bevallen van haar dochtertje en dit zou ze denk ik heel leuk vinden ze houd namelijk super erg van rituals als ik hem niet win hoop ik dat iemand hem krijgt die er heel gelukkig van word

  Xxx ikke

 • Reply
  Jamila
  6 maart 2017 at 21:52

  ?gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van je blog ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Zeineb wij kennen Tiny Rituals nog niet en zijn er benuwd na zie het bij iedereen voorbij komen en ook de Gewoone Rituals voor de volwassenen dus duimen dat we winnen

 • Reply
  Kim
  7 maart 2017 at 09:02

  Wat leuk, Gefeliciteerd! 🙂
  Ik doe ook graag mee, in mei verwachten wij ons tweede kindje en ben al lang opzoek naar fijne bad producten voor baby’s/ kindjes. Ik vind de producten van Rituals heerlijk ruiken dus zou het graag willen testen 🙂

 • Reply
  Lizzy
  7 maart 2017 at 12:00

  Proficiat met je 1jarig bestaan ! Zo mooi om te lezen hoe je alles hebt doorstaan en dat je veel leuke dingen doet met je kleine meisje! Zelf ook een jonge moeder van een meisje van 9 maanden en oh zo trots! Tuurlijk doen wij mee voor het rituals pakketje want die ruiken zo heerlijk!

 • Reply
  Myrna
  7 maart 2017 at 13:12

  Ik zou graag voor m’n lieve vriendin dit pakket winnen. Dit ruikt zooo lekker!!

 • Reply
  Linda Post
  7 maart 2017 at 13:34

  Gefeliciteerd!!!
  Ik zou gaag voor mezelf willen winnen. Even heerlijk een momentje voor mezelf 🙂

 • Reply
  Danique
  7 maart 2017 at 23:56

  Ik vind het zo fijn jullie berichtjes te mogen lezen. Je mag echt trots zijn op jezelf.
  Ik heb dit pakketje zelf gekregen na m’n bevalling en vind dit zo’n fijn product dat ik het mijn vriendinnetje Michelle heel erg gun. Ze is echt een top moeder en heeft al een zoontje die in de peuterpubertijd zit en is bijna uitgerekend van een dochter. Ze is echt een schat en verdient dit?

 • Reply
  Carlijn
  11 maart 2017 at 14:21

  Gefeliciteerd! Ik lees altijd met veel plezier je blog, zeker omdat onze meisjes niet veel in leeftijd verschillen! Super leuk om ideeën voor bv een outfit of speelgoed bij je op te doen 🙂
  Ik zou dit pakket dan ook graag voor mijn kleine meisje van bijna 1,5 willen winnen. Misschien is het gelijk dé oplossing voor haar krullende haar (mama heeft stijl haar, dus géén idee wat ik met die krulletjes aan moet haha)

 • Reply
  Mandy
  12 maart 2017 at 11:04

  Gefeliciteerd!? Het ritualspakket zou goed van pas komen bij onze kleine man die elk moment geboren kan worden!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  12 maart 2017 at 11:51

  Leuk voor een vriendinnetje die in verwachting is ?

 • Reply
  Anouk
  12 maart 2017 at 13:04

  Ik zou deze graag voor een vriendinnetje die zwanger is van haar eerste kindje winnen!

 • Reply
  Jacqueline
  12 maart 2017 at 13:33

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee om het te winnen voor onze zoon! Hier enorm fan van Rituals! Dus wat ik dan leuker om m’n zoon heerlijk mee te wassen enz??

 • Reply
  Priscilla
  12 maart 2017 at 21:47

  Gefeliciteerd !??? rituals is heerlijk. Nu ook mijn vriend verkocht is kan ons dochtertje (verwacht in mei) niet achter blijven.
  Wel oppassen dat ik de producten niet stiekem al zelf ga testen dan ?

 • Reply
  José
  12 maart 2017 at 22:32

  Gefeliciteerd !! Fan van rituals, wist niet dat ze dit ook voor kleintjes hebben. Willen we graag uitproberen natuurlijk!?

 • Reply
  Jolene
  12 maart 2017 at 23:58

  Oooh ik zou dat zo onwijs leuk vinden om te winnen! Zou heerlijk zijn om mijn kleine kereltje zo lekker te kunnen verwennen met producten die we zelf ook zo fijn vinden! Enneh gefeliciteerd alweer een jaar! Super ?

 • Reply
  Kelly
  13 maart 2017 at 01:01

  Wauw een jaar alweer! Wat gaat de tijd snel he? Ik zou het pakketje graag voor mijn kleine meisje vn 6.5 maand winnen. Dol op water en ze spettert er vrolijk op los in bad. In juni gaan we voor het eerst met haar op vakantie: kamperen in de Franse Alpen. Het pakketje zou nog best eens het verschil kunnen maken tussen Kamperen en Creperen 😉 een beetje luxe op de camping moet kunnen! Proost op je eerste verjaardag en dat er nog maar vele mogen volgen!

 • Reply
  Marieke Slootweg
  13 maart 2017 at 11:57

  Gefeliciteerd met je 1e jaarsfeestje! Vooral door blijven gaan met je leuke blog en website! Ik zou graag het pakket willen winnen voor het kleine wondertje in mijn buik. Ik ben zelf dol op Rituals en wil de baby er ook graag mee verwennen ❤❤

 • Reply
  Josje
  13 maart 2017 at 12:29

  Jaaa gefeleciteerd kom er nu pas achter via Facebook dus nog net op de valreep.
  Zou dit pakket graag willen winnen voor ons klein broertje of zusje van lou en lou natuurlijk zelf ook heerlijk wassen met deze heerlijke geur..!! Daarom doen wij graag mee ♡ rituals

 • Reply
  Mandy
  13 maart 2017 at 12:38

  Van harte gefeliciteerd! ?
  Ik zou graag dit pakketje willen winnen voor mij dochtertje Tess.
  Ze vind het heerlijk om in bad of in de douche te gaan, dan kunnen we dit goed gebruiken. Dan ruikt ze daarna lekker. ??

 • Reply
  Tessa
  13 maart 2017 at 20:01

  Super leuk, gefeliciteerd! Ik zou graag dit heerlijke pakketje erg graag willen winnen! In September ben ik uitgerekend van ons eerste wondertje, super speciaal natuurlijk! Ik ben gek op de producten van rituals en kon het daarom ook niet laten om vorige week even snel een kijkje te nemen in de winkel! Daar zag ik de babylijn staan, waarvan ik niet eens wist dat die bestond! Heerlijk die zachte, milde geur!

  Liefs, tessa

 • Reply
  Natalja
  13 maart 2017 at 20:54

  Gefeliciteerd met je eenjarige bestaan! Hopelijk ben ik nog niet te laat met reageren.
  De hele lijn van Tiny Rituals is heerlijk. Dat is dan ook de simpele reden waarom ik het pakketje graag wil winnen voor mijn kleine meisje (Juna) van 5 maanden.

 • Reply
  Sansan
  13 maart 2017 at 23:37

  Graag voor mijn dochter Lailana?. Ik ben zelf gek op Rituals en ik zou dit ook erg graag willen gebruiken bij mijn dochter!!

 • Leave a Reply