Fashion

Le Chic zomercollectie ’17

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Super leuk nieuws: de nieuwe zomercollectie 2017 van Le Chic is uit! Toen Beau wat kleiner was hingen er heel wat dingen in haar kastje van de romantische chique kinderkleding van Le Chic.

Ik kijk echt alweer uit naar de zomer. Heerlijk weer jurkjes, rokjes en vestjes kunnen dragen zonder het koud te hebben. De collectie is zoet en lief en de kwaliteit is echt perfect. Ik zat met smart te wachten op de persfoto’s! Ik ben ook heel erg benieuwd naar de swimwear collectie. Welke terug is van weg geweest! Helaas heb ik daar nog geen foto’s van ontvangen, maar ik kan jullie alvast een sneakpeak geven van de nieuwe zomercollectie!

 

Le Chic is heel stijlvol en meisjes-achtig. Oh wat hou ik van de zomerse pastel kleuren. Roze, geel, donker blauw en licht blauw staan centraal in de nieuwe lijn. Zelf ben ik dan ook erg fan van donkerblauw, een kleur die ik ook heel mooi bij Beau vindt staan.

 

De babylijn loopt tot maat 92, ik hoop dat Beau met de zomer nog hierin past, want ik heb al heel wat leuke dingen gespot die ik heel graag zou willen hebben! Van de meisjescollectie is het laatste roze jurkje mijn grote favoriet. Misschien herinneren jullie mijn witte kanten jurkje nog wel, die ik van de zomer veel aanhad, die lijkt hier wel een beetje op!

 

Ondanks dat er net een verse laag sneeuw is gevallen mag dat de pret niet drukken!

 

 

De collectie ligt binnenkort in de winkel. Wat vinden jullie van de zomercollectie van Le Chic?

 

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

Le Chic zomer collectie 2017, mamablog, fashion, Lief Klein Geluk

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Daisy Dingen
  11 februari 2017 at 02:27

  Ik vind het echt superleuk! Zo jammer dat Emma hier niet meer in past.

  • Reply
   Juul
   11 februari 2017 at 08:01

   Leuk he! Welke maar heeft ze? Ze gaan tot 164! ?

  Leave a Reply