Het kamertje van

UPDATE: Het kamertje van de zwangere Zoraima

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van de zwangere Zoraima!

line

Zoraima over het kamertje

In maart ontdekten we dat ik zwanger was van ons eerste kindje.

 

Al snel begon het brainstormen over de babykamer. Ik wilde graag op tijd zijn met alles kopen en uitzoeken. Mijn vriend en ik hebben een aantal winkels bezocht om ons te oriënteren op leuke meubeltjes. We waren er eigenlijk meteen over uit. We houden allebei van neutraal en stoer. We hebben voor bluewash meubeltjes gekozen, nog voordat we wisten of we een jongetje of meisje zouden krijgen.

 

We kozen er voor om de muren wit te houden, voor de rust in de kamer. Je kan dan nog alle kanten op met accessoires.

 

 

 

 

Ik heb veel tijdschriften en websites bekeken om te bedenken hoe ik de kamer verder wilde aankleden. Inmiddels wisten we dat we een jongetje zouden krijgen, dus ik wilde graag iets stoers. Ik vond een jungle-thema erg leuk en vond al snel allemaal leuke spulletjes, zoals een huppelzebra en jungle-vloerkleed. Ik had een tijd daarvoor een leuk olifantenschilderijtje gevonden, die daar helemaal bij past.

 

 

Mijn beste vriendinnetje maakt dierenkettingen en ik vroeg aan haar of zij een ketting voor boven de commode wilde maken. Zo is de kamer steeds weer een beetje meer af.

 

Ik ben inmiddels bijna 33 weken zwanger en vind het heerlijk om af en toe de kamer in te lopen en te kijken wat er nog bij kan en te fantaseren over ons zoontje die daar over een tijdje ligt te slapen.

Volgen jullie Zoraima al op instagram?
line

 

Vinden jullie het leuk om jullie babykamer te delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply