Baby Babykamer Het kamertje van

Het kamertje van: de zwangere Chantal

In de rubriek β€˜Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van de zwangere Chantal!

 

Chantal:

Zoals iedereen op de foto’s kan zien is het erg roze. Laat roze nou precies mijn lievelingskleur zijn, dus met een meisje op komst wist ik natuurlijk gelijk wat ik wilde en rozer dan dit kon niet!

 

Mijn man vond het allemaal prima, ons zoontje is nu 4 jaar en voor zijn geboorte hadden we alles antraciet / babyblauw.. echt het tegenovergestelde en lekker stoer! Nu moest alles schattig.. Daar was mijn man het over eens πŸ™‚

 

 

De witte meubels zijn van bopita en zijn van ons zoontje geweest, ik vind het grappig om te zien dat in de witte kledingkast eerst alleen maar blauw, beige, grijze en witte kleertjes hingen en nu het grootste gedeelte alleen maar roze. Dat was wel even wennen in het begin!

 

Ons zoontje wilde heel graag een zusje  en alles wat hij in het roze tegenkomt wil hij hebben voor zijn zusje, ” kijk mama! Dit is leuk voor mijn zusje!” Hij heeft ons dus goed geholpen bij het uitzoeken van alle roze spulletjes en laat het kamertje vol trots zien aan visite die we steeds krijgen.

 

 

 

We hebben 2 dromenvangers in het kamertje hangen, ik ben er gek op! 1 grote boven het badje.. en 1 kleintje boven de commode, vind het erg schattig!

 

 

 

Het plankje boven de commode is nog niet af, ik wil er graag nog andere accesoires op i.p.v. wat er nu op staat maar helaas vanwege het vele ziek zijn + bekkeninstabiliteit kan ik weinig winkelen maar dat komt wel!
Verder wil ik nog wel wat ander kleur erbij.. Haar naam komt in witte houten letters versierd met witte roosjes boven het bedje en verder wil ik misschien nog wat accesoires in het goud.

 

Maar voor nu zijn mijn man, zoontje en ik helemaal weg van het kamertje van onze baby prinses, laat het maar snel juli zijn!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply