Geen categorie

Beau’s outfit: Jottum!

Jottum, tommy hilfiger, Beau's outfit, baby outfit, Mockies

Het is alweer zondag dus weer tijd voor outfit van Beau! Vandaag een super schattig jurkje van het merk Jottum. Zijn jullie ook zo dol op jurkjes bij jullie dochtertje?

Dit onwijs leuke witte kanten jurkje van Jottum en donker blauwe vestje van Tommy Hilfiger kocht ik een tijdje terug.

De donker blauwe maillot kocht ik hier in de buurt bij een kinder boutique. Deze heeft hele schattige rouches op de billen. Nu kwam ik er dus achter dat ze bij de Hema ook gewoon donker blauwe maillots verkopen, zo leren we toch elke dag weer iets, haha.

De bruine suède schoentjes kocht ik bij Mockies. Ze hebben een zool van rubber (flexzool) dus ze kan er goed op lopen.

Iets waar ik toch echt wel heel erg op let bij de kleding die ik koop voor Beau, is toch wel dat ze zich er lekker in kan bewegen. Het maakt me ook niet uit als dat witte jurkje niet meer wit is aan het einde van de dag. Hij is super makkelijk wasbaar en er zitten tot nu toe geen vlekjes in.

 

Psst… Wist je dat je bij kleertjes.com nu 20% korting krijgt op heel veel kinderschoenentjes? (t/m 20 november 2016)

 

jottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein gelukjottum, tommy hilfiger, mockies, mockies.nl, lief klein geluk

 

Wat vinden jullie van dit jurkje van Beau? Zijn jullie als mama ook zo van de jurkjes? Of trekken jullie liever een broekje aan bij jullie kindje?footer

 

Facebook   .   Instagram   .   twitter   .   YouTube   .   Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply