Juul Persoonlijk

Jezelf terug zien in je kindje

Wildvreemden spreken me er soms op aan: “jeetje, je kan wel zien dat het je dochter is!” Ik legde de foto’s voor jullie naast elkaar.

Dat is ook gewoon echt iets wat ik niet kan ontkennen. Als je de foto’s naast elkaar legt zie zelfs ik de gelijkenissen.. 

 
 
beau_ik
Het is heel bijzonder om te zien dat ze precies hetzelfde neusje, zelfde mondje en zelfs de zelfde voetjes heeft. Deze zijn echt een kopie van die van mij. Ik geloof dus dat ik ook echt het overschot aan genen heb gehad, haha. 

Daarnaast is natuurlijk het bruine haar ook niet te missen, dat heeft ze overduidelijk van mij. 

Ik vind het echt heel leuk, zoals bijna elke mama, om een mini-me rond te hebben lopen (voor zover ze nu al loopt).

 

beau_ik2

Op deze foto ben ik ouder als Beau op de rechter foto is hoor 😉

Hoe groter ze wordt hoe meer ze op me gaat lijken. Al zeg ik het zelf..

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik voel me geprezen met een kindje wat kerngezond is en wat echt een onwijs vrolijk meisje is. 
Ik vind het alleen zo leuk om te zien dat ze zo op me lijkt. Af en toe heeft ze qua gedrag ook al trekjes die ik wel van mezelf herken. Daarnaast kan Beau onwijs koppig en eigenwijs zijn – iets wat ik absoluuuuut niet ben, hoe kom je erbij! *kuch*

Het nu al af en toe geen genoegen met ‘nee’ nemen herken ik helaas ook al. Ja echt waar, net een jaar en er zit al zo’n kop op. Gelukkig lukt het me op dat soort momenten streng te zijn, al kijkt ze nog zo lief.. Het is niet makkelijk maar ik zal echt moeten volhouden.
Als jullie het leuk vinden kan ik over een tijdje nog wel een keer wat foto’s naast elkaar leggen. Meer kon ik er momenteel niet vinden helaas. 
Lijkt jouw kindje ook zoveel op jou?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply