Juul

I Love Sleep Tag

I Love to Sleep Tag, mamablog, blog, blogger, lief klein geluk,

Wie houdt er niet van slapen!? Ik vulde daarom de ‘I Love Sleep Tag’ voor jullie in!

1. Hoe laat ga je meestal naar bed?

Dat verschilt wel vaak. Maar meestal rond een uur of 22.00.

 

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Mijn avondritueel begint meestal rond 18.00 uur. Na het eten gaat Beau naar bed. Vervolgens ga ik douchen en daarna ga ik nog even tv kijken. Vervolgens ga ik dus ongeveer rond 21.00/22.00 uur naar bed en kijk ik nog een serie of ga ik gelijk slapen. Het ligt eraan hoe moe ik ben.

 

3. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Meestal slaap ik wel goed. Maar als ik echt niet kan slapen blijf ik net zolang proberen tot ik wel slaap. Soms dan voel ik al aan dat ik klaar wakker ben en dan ga ik wel even op mijn telefoon zitten, hoewel ik weet dat je hier eigenlijk alleen maar wakkerder van wordt.

 

4. Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik ben dus een echte buikslaper! Iets wat tijdens mijn zwangerschap op eengegeven moment niet meer kon en daardoor kon ik dus toen ook amper slapen.

 

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Oei, dat is echt een goede vraag. Degene die me wakker durft te maken is al een held, want ik ben echt niet de vrolijkste ’s ochtends. Maar ik denk dat het enige is waar je me echt wakker voor zou mogen maken op vakantie gaan is.

 

6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?

Nou, heel eerlijk staat er hier bijna nooit een wekker maar ben ik rond 08.00 uur wel wakker. Ik ben echt een ramp met wekkers en dat is zacht uitgedrukt. Ik slaap zo door 7 wekkers heen, hoe naar de toon ook is. Het enige waardoor ik gelijk naast m’n bed sta is Beau.

 

 

7. Snoozen of direct opstaan

Nou, ik snooze dus onbewust. Maar als ik echt op moet, dan zorg ik dat m’n moeder me wakker maakt en zorgt dat ik er gelijk uit kom (voordeel van nog thuis wonen ;)).

 

8. Slaap je uit in het weekend?

Haha, nee. Ik heb een kind, ik mag al blij zijn als ik tot 8 uur mag slapen.

 

9. Welke rare dingen doe je in je slaap?

Geen idee, ik slaap dan, haha.

 

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Vijf, ja echt. Meestal slaap ik zelfs zonder kussen, haha. Maar ik vind het wel heel fijn liggen als ik nog even een serie kijk.

 

11. Wat heb je aan in bed?

Een pyjama of sportbroekje met shirt.

 

12. Slaap je met sokken aan?

Neeeeee, oh dat vind ik zo naar!

 

13. Hoe groot is jouw bed?

Umh, 160 x 200 geloof ik.

 

14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Koffie drinken! Dat heb ik echt nodig om wakker te worden.

 

15. Droom je elke nacht?

Nee niet elke nacht. Wel vaak.

 

16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?

Heel lang geleden toen ik een jaar of 10 was had ik echt een nachtmerrie die me altijd is bijgebleven. Dat ik opgesloten zat in een lift en deze volliep met water. Ik heb jaren niet meer in een lift gedurft en zelfs als ik naar de 20ste verdieping moest nam ik de trap, echt waar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply