Hotspot

Hotspot: Baker & Moore

Baker&moore, Baker and moore, Lief Klein Geluk, hotspot, Rotterdam

In hartje Rotterdam ontdekte ik samen met Kim van ALBOE.nl een hele leuke ontbijt en lunch bar. Baker & Moore is een ontzettend gezellige bar waar je in drie stappen zelf je ontbijt of lunch samenstelt én ze zijn ook nog voorzien van alle dingen die ik als blogger nodig zou hebben op mijn werkplek! Kijken jullie mee naar deze leuke hotspot?

 

Op de Westblaak 147 zit een super leuke ontbijt en lunch bar genaamd: Baker & Moore. Een super leuke bar waar je echt een keer langs moet gaan als je in Rotterdam bent.

 

#CREATEITYOURSELF

Hun concept is #createityourself. Je bepaalt zelf hoe jouw ontbijt, sandwich of salade eruit komt te zien, hoe leuk is dat! Hun motto ‘jouw plek in de stad waar je ontspant, werkt en geniet’ klopt helemaal. Ik bestelde een salade die ik zelf samenstelde. Ik koos voor sla met avocado, rode ui, tomaat en gegrilde kip. Als topping nam een een truffel mayonaise. Een echte aanrader als je het mij vraagt. Stiekem moest ik eerst wel even spieken bij de bar wat die ‘chicken thighs’ nou inhield. Persoonlijk merkte ik dat ik een keer voor andere ingrediënten koos dan een salade die ik ‘normaal’ zou nemen. Vaak zit er dan iets op wat ik niet lekker vindt of iets van walnoten waar ik allergisch voor ben. Vaak kunnen ze het er dan niet afhalen omdat het al voorbereid is.. Ik kies dan vaak een zelfde salade.

 

Aan iedereen gedacht

Wat me gelijk opviel was dat ze op de kaart heel duidelijk hebben aangegeven welke standaard salades/sandwiches bijvoorbeeld vegetarisch zijn of waar gluten in zitten. Zelfs aan mensen met allergieën is gedacht. Zo serveren ze namelijk SUE gebakjes: zonder suiker, gluten en lactose.

 

De heerlijke salade die ik zelf samenstelde

De leuke menukaarten. Let even op de ‘Oh My Goat’.

 

Ik vind het zo leuk ingericht! Boven bevindt zich ook een kinderhoekje, waar je kleintje zich goed kan vermaken. 

 

Openingstijden

Doordeweeks zijn ze geopend vanaf 07:30 uur. Op zaterdag vanaf 08:00 en zondag om 09:00 uur. Baker & Moore is zeven dagen per week geopend tot 17.30 uur. Mocht je nou geen zin hebben om naar ze toe te gaan? Goed nieuws! Ze komen ook naar jou toe. Neem een kijkje op hun site (idiom site) voor meer informatie: www.bakerandmoore.nl.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply