Persoonlijk

Hoera! Ik ben jarig!

Verjaardag, mamablog

Wauw, ik kan me nog herinneren dat ik vorige jaar de blog typte voor m’n verjaardag.. Nu is het gewoon alweer zover en ben ik vandaag jarig! Ik vind het zo raar dat ik het helemaal voor ogen had 2,5 jaar terug: op dit moment zou ik in mijn derde jaar pedagogiek zitten. Niets is minder waar: er huppelt een klein meisje hier rond en ik heb van mijn hobby mijn bedrijf gemaakt!

Hoe dingen kunnen lopen

Ik kan het nog steeds niet bevatten dat ik sta waar ik nu sta. Bizar gewoon! Niemand, maar dan ook niemand had dit kunnen denken. Maar wat ben ik blij met deze veranderingen. Ik voel me zo gelukkig. Sinds 3 maart is Lief Klein Geluk officieel mijn bedrijf. Een grote positieve stap waar ik echt al een tijdje over zat na te denken.

 

Morgen is het twee jaar terug dat ik mijn moeder vertelde dat ik drie maanden zwanger was. Ander half uur voordat de visite kwam. Niet helemaal goed getimed en verschrikkelijk angstig voor wat zou komen. Dat het allemaal zo goed zou gaan had ik niet verwacht!

 

Vandaag ga ik verder genieten van mijn verjaardagscadeau voor mezelf: m’n gloednieuwe iMac!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jamila
    15 maart 2017 at 12:05

    Gefeliciteerd met je verjaardag nog vele mooie jaren maak er een mooie dag van metje dochtertje en je moeder en de rest van je fam ?Jamila????????

  • Leave a Reply