Juul Persoonlijk

Hieperdepiep Beau 1 jaar!

Een jaar geleden moest ik me om 7 uur ’s ochtends melden in het ziekenhuis. Een jaar waarin veel is gebeurd en waarop ik me nooit had kunnen voorbereiden. 

Na een zwangerschap van 38 weken was het zover: eindelijk werd ik verlost van het vele overgeven. Ik had groenlicht gekregen van de gynaecoloog en de bevalling werd opgewekt. Op 7 september 2015 om 15.21 uur is Beau geboren. 

Ik kan me nog zo goed herinneren dat toen ik het eerste moment alleen was met Beau de paniek toesloeg. Hoe moet ik dit in godsnaam gaan doen en kan ik dit wel? Word ik niet onder toezicht van jeugdzorg gesteld? Wat als Beau huilt? Wat moet ik dan? 

Die onzekerheden waren zo lastig, maar vanaf het eerste moment ging het eigenlijk allemaal vanzelf. 

Het aller eerste jaar van Beau haar leventje. Waarin Beau zoveel heeft geleerd en echt heel erg is gegroeid, zowel mentaal als fysiek. 

Van omrollen tot bijna kunnen lopen, dat kleine dametje leert het zichzelf aan. Ik vind dat zo bijzonder..

Beau is echt super sociaal en lacht naar iedereen. Iets wat ik heel bijzonder vindt. Ik wist niet dat je zoveel van een kindje kon houden en ik ben maar wat trots op haar! 

Zaterdag vieren we haar eerste verjaardag. Daarnaast komen vandaag ook nog wat mensen alvast op bezoek.

De kaartjes stroomde gister al binnen, zo lief! 

Wij gaan lekker taartjes eten, fijne dag. X

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply