Het kamertje van

Het kamertje van Sten

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Sten het zoontje van Amanda!

line

Amanda over het kamertje van Sten

 

Toen we wisten dat we een jongetje zouden krijgen zijn we inspiratie op gaan doen op Pinterest voor Sten zijn kamertje. Het kamertje is vrij klein, dus er was wat creativiteit nodig om het praktisch in te delen. Er zit een inbouwkast in het kamertje waardoor een grote kast niet nodig was en we dus ook geen compleet kamertje hoefden aan te schaffen.

 

 

 

Toen kwam het idee voor een steigerhouten commode, welke mijn schoonvader zelf gemaakt heeft, helemaal naar onze wensen! De kleuren grijs en mint hadden we al snel uitgezocht. Mijn moeder heeft de hemel boven het ledikant, het dekentje en de aankleedkussenhoes gemaakt, helemaal uniek dus.

 

 

 

 

 

De letters op de muur hebben we laten zagen en in dezelfde kleur als de muur geschilderd. Het laddertje dat tegen de muur staat heb ik tweedehands gekocht. De mintgroene knuffeltjes zijn van Happy Horse. De lampbolletjes aan het laddertje kochten we bij HEMA. Het rompertje en de naamblokjes maakte het creatieve brein achter Cute for Kids (zie Facebook). De kaarthanger maakte ik zelf.

 

 

 

De lamp die we door de plank boven de commode hebben laten hangen heeft mijn man zelf gemaakt met materialen van de SnoerBoer (o.a. te koop bij Gamma). Hiermee kun je een snoerlamp maken helemaal naar eigen wensen, handige man is wel een vereiste ;-). De mini Lightbox en het peerlampje zijn van A little love (fall in love synonym) company. Het clipboard, de wekker en de betonnen pijl zijn gekocht bij Kwantum. Om alle gekregen knuffels op te bergen hebben we nog een paperbag aangeschaft van CarlijnQ en de witte emmer van IKEA gebruiken we als luieremmer.

 

Het kleedje in de vorm van een wolk hebben we gekocht bij www.maisonsdumonde.nl.
Sten heeft nog niet in zijn kamertje geslapen, hij slaapt nog lekker dicht bij mama. Maar in dit zowel lieve, als stoere kamertje kan hij nog jaren slapen!

 

Volgen jullie Amanda al op instagram?

line

 

Vinden jullie het leuk om jullie babykamer te delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply