Baby Het kamertje van

Het kamertje van Senna

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Senna, het dochtertje van Samantha van Oh My Goody!

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

Samantha over het kamertje van Senna:

“Ik ben gek op zwart-wit dus toen wij erachter kwamen dat ik opnieuw in verwachting was, wist ik meteen dat dat de basis van het kamertje ging worden. Mijn inspiratie haalde ik vooral van Pinterest. Ik wilde graag alle muren wit hebben met op één muur zwarte stippen. Omdat ik nergens behang kon vinden met het patroon dat ik in mijn hoofd had, heb ik de muur zelf beplakt met stickers. De meubeltjes komen eigenlijk allemaal van Marktplaats, wat is het toch leuk oude spullen van een ander nieuw leven in te blazen!

 

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

 

De lockerkast was eerst grijsgroenig en ik heb nog even getwijfeld hem zo te laten, maar toen we hoorden dat we een meisje kregen vond ik dat toch iets te stoer. Ik heb hem wit geverfd en er extra plankjes in gemaakt (ikzelf ja, manlief kookt fantastisch maar klust wat minder haha). De leuke koffertjes op de locker en het schattige konijnenlampje kocht ik bij Stipjes en Ruitjes.

 

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

 

De retro commode hebben we ook zelf gepimpt: de zijkanten en de opstaande rand is helemaal afgeschuurd en de rest heeft een nieuw likje verf gekregen. Het kralensnoer boven de commode maakte ik zelf door grote houten kralen aan een gordijnkabel te rijgen. Ideaal om de leukste kleertjes aan te hangen!

 

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

 

Het rotan stoeltje was een kringloopgelukje. Ik moest en zou het half moon dekentje van @CarlijnQ hebben en liet bij @HappyFinny een aankleedkussen in dezelfde stof maken.

 

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

babykamer, het kamertje van, lief klein geluk, liefkleingeluk, interieur, baby, kinderkamer, Samantha, ohmygoody, Oh My Goody, Senna,

 

Naast het raam heb ik met washitape een kleine verzameling posters gehangen van onder andere @koetjesenkaartjes. Het ‘apple of my eye’ en oogjes-poster maakte ik zelf. Aan het plafond hangt een simpel zwart-wit lampsnoer van House Doctor met een grote lampenpit die we tijdens onze babymoon in Haarlem vonden bij het winkeltje Sjakies (één van de leukste winkeltjes waar ik ooit ben geweest). We zijn erg blij met het resultaat, een lief kamertje voor ons prachtige dochtertje Senna!”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply