Het kamertje van

Het kamertje van Milan

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Milan het zoontje van Leonie!

line

Leonie over het kamertje van Milan

 

We wilden niet weten of we een jongen of meisje zouden krijgen. Die verrassing vonden we erg leuk! Maar we konden dus niet voor een roze of blauwe babykamer kiezen. Omdat we toch kleur in de kamer wilden, kozen we voor mintgroen en dat combineerden we met wit en hout, wat een geschikte kleur is voor zowel jongens als meisjes.
Later zouden we het dan eventueel met accessoires kunnen aankleden tot een echte jongens- of meisjeskamer. Op 29 juli 2016 is Milan geboren en eigenlijk vinden we de kamer zo leuk, dat er nog maar weinig aan veranderd is.
Erik heeft de meeste meubels voor de babykamer zelf gemaakt. In de winkels konden we niet de meubeltjes vinden zoals wij ze in ons hoofd hadden. Daarnaast wilden we graag originele meubels die je niet in iedere kinderkamer terugziet. Erik heeft bijvoorbeeld de kast en commode gemaakt van keukenkastjes en een aanrechtblad. Zo konden we zelf de hoogte en diepte bepalen en handgreepjes uitkiezen. Ook Milan’s bedje is door Erik gemaakt, daar ben ik enorm trots op! Nu slaapt Milan nog bij ons op de kamer, maar wat zal hij straks lekker in zijn eigen bedhuisje slapen. De lamp op de babykamer hebben we wit geverfd en opgehangen aan een oude riem van Erik. Ook het pronkrek is zelf gemaakt.
Ik vind het erg leuk om er mooie accessoires op te showen, zoals knuffeltjes, boekjes en lijstjes met mooie posters en kaarten. Op het pronkrek staat ook een rond klembord die ik zelf gemaakt heb van een kurken pannenonderzetter. Deze onderzetter heb ik geschilderd in de juiste kleuren en voorzien van een klem, zodat ik makkelijk kan wisselen van kaartje.

Het kamertje van Milan is dus een echte DIY-kamer geworden.

 

 

 

Volgen jullie Leonie al op instagram?
line

 

Vinden jullie het leuk om jullie babykamer te delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply