Baby Het kamertje van

Het kamertje van Liv

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Fien haar dochtertje Liv!

line

 

Fien over het kamertje van Liv:

 

 

Toen we 5 jaar geleden ons huis nabij Antwerpen kochten, wist ik toen al welke ruimte de toekomstige kinderkamer zou worden. Het is een ruimte met enorm veel licht en een witte, oude plankenvloer. Charmant en gezellig.

 


Mijn man en ik zijn sowieso al graag met interieur bezig. Zo ging het ook niet anders toen ik zwanger was van Liv.
Het accentmuurtje met het behang van Ferm Living was meteen gekozen. Voor een meisje vond ik pasteltintjes wel leuk. Zo lakte ik een superoude kledingkast in mintkleur. Origineel en nog eens goedkoop ook.

 

 

Het bedje van Sebra vonden we meteen een mooi ontwerp. Het is wat duurder, maar ook duurzaam, bovendien kan je het uitrekken en gebruiken tot een jaar of 6. Het tomado rekje scoorde ik (nog voor ik zwanger was) bij Hema.

 


Ik vond heel wat accessoires bij mijn 3 favoriete winkels: Wolf en Wolkje, Play by Rewind en het Land van Ooit. (België)
Het roze kastje van Ikea PS is ook zo’n eye-catcher. Toegegeven, er past geen hol in, maar ik vind het zo mooi staan.
Het roze poppenbedje is ook van Ikea. Het was een standaard houten bedje dat ik roze gelakt heb. Prutsen en klussen vind ik dan ook enorm ontspannend.

 

 

Sinds kort staat er ook een tipitent in Liv haar kamertje. Een cadeautje voor haar eerste verjaardag, al hoop ik deze bij mooi weer in de tuin te kunnen zetten.

 

 

Ik betrap mezelf soms dat ik minutenlang in Liv haar slaapkamer kan zitten niksen, gewoon omdat het een ruimte is die me rust brengt. Hoewel er nog niet meteen een tweede kindje gepland is, kijk ik er al naar uit om nog zo’n ‘project’ op te starten 🙂

 

Volgen jullie Fien al op instagram?

line

 

Jullie babykamer delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply