Babykamer Het kamertje van

Het kamertje van: Lev

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Lev het zoontje van Laurien!

line

Laurien over het kamertje van Lev:

 

 

Omdat wij in een twee-kamer appartement in Amsterdam wonen, heeft Lev geen eigen kamertje, maar slaapt hij gezellig bij ons op de kamer. Zijn bedje staat naast die van ons en we hebben een gedeelte van de kamer leuk ingericht voor hem. Onze slaapkamer was al minimalistisch ingericht en dat hebben we zo gehouden.

 

De commode is van BudtzBendix, een Scandinavisch merk waar we ook een kinderstoel van hebben. Daarboven hangt een rek van HEMA dat we hebben gevuld met knuffeltjes, boeken, hydrofiele doeken en andere baby-accessoires. Hoe lief is het maantje van Liefvilt?

 

Het kamertje van, Laurien Bleeker, Lief Klein Geluk, babykamer, Hema, Ferm Living, Takkie,

 

 

Toen Lev net geboren was, lag hij in een heel oud ziekenhuisbedje, geleend van een vriendin. Dit bedje hebben we nu verruild voor een houten bed van Ikea. In zijn bedje liggen twee dekentjes, een van H&M en een grijze met witte wolken van Farg en Form. Ook slaapt Lev altijd met een knuffel van Noodoll en een muziekdoosje van Ferm Living Kids.

 

 

Boven het bedje hangt een plankje met daarop een Takkie knuffel, milestone kaarten van Paqhuis, een lampje van Ikea en een rammelaar van Huisje no. 56.

 

 

Via Marktplaats hebben we een supermooie zwarte box van staal kunnen kopen en die hebben we in de woonkamer staan. Daarboven hangt een wolkenmobiel van Konges slojd. Van vriendinnen hebben we een heel toffe auto gekregen waar Lev mee kan spelen als hij wat ouder is.

Ik vind het leuk om mijn interieur regelmatig aan te passen en dat doe ik dus ook in onze slaapkamer. De spulletjes op het rekje van Lev verwissel ik zo af en toe, soms komt er wat nieuws bij ruim ik weer wat anders op. We zijn aan het kijken voor een andere woning en dan krijgt Lev zijn eigen kamertje waar hij lekker rustig kan spelen en slapen.

 

Foto’s: Sigrid Bulens van Studio At Hello

 

Volgen jullie Laurien al op instagram?

line

Vinden jullie het leuk om jullie babykamer te delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply