Baby Babykamer Het kamertje van

Het kamertje van Finn

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Gwen haar zoontje Finn!

line

 

Gwen over het kamertje van Finn:

 

Nog voordat ik zwanger was, wist ik betreft het inrichten van het babykamertje al een aantal dingetjes zeker.

Allereerst moest het kamertje geschikt zijn voor zowel een jongetje als voor een meisje aangezien wij het geslacht graag geheim wilden houden tot de geboorte!
Over de basis waren we het dan ook snel eens; witte muren, met als eyecatcher een muur met het behangetje ‘Harlequin Mint’ van Ferm Living. Een gezellig en lief kleurtje dat per direct een hoop sfeer bracht in het kamertje.

 

 

Daarnaast was er nog 1 item dat ik héél erg graag wilde toevoegen aan het kamertje, namelijk het Sebra Kili bedje. Dit bedje spotte ik jaren geleden voor het eerst op instagram en liet mijn gedachten sindsdien niet meer los! Aan het bedje hangt een zelfgemaakte vilten bolletjesslinger van Cozykidznl en daar kochten we ook het prachtige gele knoopkussen dat in het bedje ligt. Het Luma babybadje is zo mooi vorm gegeven dat het een plekje naast de commode kreeg.

 

 

Naast het bedje pronkt de prachtige Nijntje lamp van 80 cm hoog. Deze kreeg ik tijdens mijn geweldige babyshower van beiden opa’s en oma’s + tantes en oom. We lieten de kastenwand en de commode op maat maken. Bij de kastenwand lieten we een dotje geel terug komen in het krukje van de Ikea en bij de commode maakten de 2 HAY Gym Hooks het plaatje compleet.

 

 

Van mijn schoonzusje kreeg ik met kerst de prachtige schommelstoel, die perfect blijkt te zijn voor het geven van de voedingen.

 

 

Overige accessoires op het kamertje zoals het aankleedkussen en beddengoed zijn van het merk Cottonbaby. Niet op de foto, maar de lamp van Snowpuppe maakt het kamertje voor ons compleet.

 

 

We zijn erg tevreden en blij met het resultaat. Een rustig en gezellig kinderkamertje voor ons prachtige zoontje Finn.

 

Volgen jullie Gwen al op instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply