Baby Babykamer Het kamertje van

Het kamertje van Bobbi

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Bobbi het dochtertje van Lisa!

Lisa post regelmatig al foto’s van haar lieve schattige kindje Bobbi op instagram. Pas geleden is ze begonnen met het maken van ledikant dekens, hoeslakens et cetera. Toen Lisa bezig was met verhuizen vroeg ik aan haar of ze het leuk vond om het kamertje van Bobbi te delen. Zelf was ik ook super benieuwd. Hier het kamertje van Bobbi.
line

Lisa over het kamertje van Bobbi:

 

 

Hierbij laat ik jullie een kijkje nemen in de kamer van mijn dochter Bobbi van 16 maanden oud. We zijn 1 maand geleden verhuisd en vond het heerlijk om haar kamertje opnieuw in te richten. Ik vind het altijd heel leuk om hier mee bezig te zijn. De spullen krijgen dan ook eigenlijk iedere week een andere plek.

 

 

 

Zoals je ziet ben ik fan van zwart wit met een touch zacht roze erbij. Eigenlijk ben ik heel tevreden over haar kamertje alleen de commode past er niet tussen vind ik. Maar ga ook geen nieuwe meer kopen want heb hem niet meer zolang nodig. Ik had liever een witte commode gehad dat had meer bij de rest gepast.

 

 

Verder ben ik helemaal verliefd op haar dot behang die je ziet naast haar bedje gekocht bij de kwantum. Ik haal veel inspiratie van instagram, heerlijk om een hele avond ideetjes op te doen.

  

Volgen jullie Lisa al op instagram?

line

 

Vinden jullie het leuk om jullie babykamer te delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply