Baby Het kamertje van

Het kamertje van: Achille

In de rubriek ‘Het kamertje van..’ geeft elke week een andere mama een kijkje in de babykamer van hun kleintje. Deze week de babykamer van Achille het zoontje van Elise!


line

Elise over het kamertje van Achille:

 

Net als in de  andere kamers van ons huis, koos ik ook voor de kamer van Achille een licht kleurtje. Toen ik net aan de inrichting van de kamer begonnen was, wou ik er graag een lieve babykamer van maken. Hoe meer ik  echter begon rond te kijken op Pinterest en vooral Instagram (!), hoe meer ik overtuigd werd van een stoere jongenskamer.

 

 

De meubeltjes in Achilles kamer zijn van Ikea. Ze zijn gewoon wit, daardoor vind ik ze leuk passen bij de beige muren en de witte plintjes in zijn kamer.  Heel veel staat er niet in zijn kamer, want die is niet zo groot. Er is een bedje, een  kast en een commode met daarboven een kapstok / legplank.

 

 

De kapstok is zowel leuk als handig tegelijk. Ik vind het mooi als er een truitje of schoentjes van hem aanhangen. Dit geeft een gezellige sfeer. Ik  hang er ook regelmatig een knutselwerkje ofzo van hem aan op.

 


De zwarte-witte blokjes komen gewoon van de Action. De poster is van Eef Lillemor. Ik vond deze tekst zo goed bij Achille passen: gek maar ook o zo lief. De andere posters in de kamer heb ik gewoon zelf gemaakt. Een leuk lettertype, een toffe tekst en een kadertje van de Action … en je hebt meteen een mooi accessoire voor de kamer.
De stoere auto kreeg hij als kraamcadeau van z’n oma en opa. Heel mooi, maar niet ideaal om mee te rijden, want hij maakt er krassen mee op de muren.

 

 

 

Binnen enkele maanden krijgt Achille een groot bed. Onze kamers hebben allemaal een heel hoog plafond (we hebben geen zolder en de kamers zijn dus open tot in de nok van het huis.) Met tijd zou ik graag door een timmerman een hoogslaper laten maken, met daaronder een bureau. Zo is de kleine kamer toch optimaal benut. Maar misschien starten we toch beter met een gewoon bedje, zodat hij er wat kan aan wennen .

Volgen jullie Elise al op instagram?

line

 

Jullie babykamer delen op Lief Klein Geluk?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply