Beau's Outfit

Beau’s outfit: flowers on sunday

Het is alweer zondag dus tijd voor een nieuwe Beau’s outfit. Herinneren jullie deze outfit van Beau nog?

Die blog was van afgelopen mei. Het jurkje (dat eigenlijk een blousje is) wat Beau daar droeg, heeft ze vandaag ook weer aan. Ja ze past hem nog steeds!

Hij is natuurlijk wat korter geworden en begint nu toch wel echt meer als blousje te vallen. Ik ben vergeten er een detail shot van te maken, maar het is een heel mooi gedetailleerd blousje met een motiefje op de borst.

Ik kocht hem begin dit jaar bij de H&M. Zoals jullie misschien is opgevallen is dit vestje echt favoriet hier, ik kocht hem bij de ZARA.

Onder het jurkje draagt ze een rib/kabel malliotje. Ik geloof dat ik die bij de zeeman heb gekocht, maar dat is echt totaal geen aanrader. Ik geloof dat ze hem nu voor de tweede of derde keer aan heeft en er zit dus een gat in. Geen gaatje, nee echt een groot gat.

Ik geef dan toch liever wat meer geld uit aan goede kleding dan dat het na twee keer de prullenbak in kan.

 

Toen ik de laarsjes zag, was ik opslag verliefd! Wat zijn ze leuk met de lieve strikjes op de achterkant. Ze zijn een donker blauwe kleur met metallic erdoorheen.

 

Beau draagt dagelijks haar LOVY armbandje. Ik heb de mama versie van deze armband en heb hem echt elke dag om.

In haar haartjes is weer het wel bekende clipje van Melis Bébé Boutique te vinden. Echt hele fijne clipjes als je het mij vraagt!

 

Zo grappig hoe geweldig Beau het vindt om op de foto te gaan. Ze gaat er echt helemaal voorzitten, kijkt bij de eerste shots recht in de camera en begint dan te lachen. Zo lief! Dat krijg je er dus van als je mama al vanaf je geboorte een camera op je snoetje zet 😉

 

 

Hebben jullie nog leuke plannen voor vandaag? Fijne zondag!

 

Volgen jullie ons al op Facebook, Instagram, twitter, YouTube & Pinterest?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply