Baby Babykamer

Femke’s inspiratie voor Fay’s babykamer

Femke gaat binnenkort op zichzelf wonen met kleine Fay, vandaag vertelt zij over haar plannen voor Fay’s babykamer!

 

Fay's-babykamer, femke, lief klein geluk, carlijnQ, sandinavisch, tipi, babykamer, inspiratie, interieur, kinderkamer, fay's babykamer

 

Door gebrek aan ruimte ligt Fay vanaf haar geboorte, in een ledikantje, bij mij op de kamer. Fay is nu 7 maanden oud, en begint het al aardig door te krijgen dat er iemand bij ligt. In de ochtend maakt ze mij ook gillend wakker, met een klein lachje vanuit haar bedje. Heel gezellig maar wat ben ik blij als ze eindelijk haar eigen kamertje heeft!  Binnenkort gaan we verhuizen en krijgt Fay een eigen kamer. Nu kan ik dan eindelijk een babykamer inrichten! Iets wat ik niet kon doen tijdens mijn zwangerschap. Daarom ben ik nu al een hele tijd op zoek naar allemaal spullen voor in haar kamer.

 

De kamer is niet heel groot maar groot genoeg om de nodige spullen in te zetten. Ik houd van een strakke witte Scandinavische stijl. Ik heb ervoor gekozen om geen commode te nemen, dit omdat ik deze alleen tijdens de kraamweek heb gebruikt. Fay verschoon ik overal en nergens, net waar plek is. Een commode is dan alleen maar overbodig, en een kast kan langer mee.  Ik gebruik hiervoor een IKEA PAX kast die ik helemaal kan inrichten zodat alles erin past.

Haar ledikantje is ook wit, de lakentjes houd ik zo basic mogelijk. Wel met een monochrome printje, daar zijn de lakentjes van CarlijnQ ideaal voor.

Dan blijft er nog een hoek leeg, daar komt een tipi tent te staan. Met eventueel  Waarschijnlijk vind ik die tent veel leuker dan dat Fay hem vind. Dit was het eerste item wat ik had gekocht.

 

De muren in haar kamer blijven wit, zo lijkt haar kamer ruimer. Een muur wil ik wel gaan beplakken met muurstickers. Bij haar ledikantje komen een paar muurslingers te hangen. Ik ben nog op zoek naar een leuke muurslinger. Ook een leuke poster met een grappige quote wil ik op de muur hangen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply