Femke

Femke: we blijven nog even in de verjaardags sferen!

We blijven nog even in de verjaardag sferen want nu Beau jarig is geweest betekend dat
de verjaardag van Fay eraan komt. Heel gek, want Fay is echt een paar centimeter groter
dan Beau.

 

Maar qua ontwikkeling merk je wel dat Beau ouder is. Zo kwam Juliette in de11 maanden fase met Beau vorige maand waarin ik nu terecht ben gekomen. Als ik steun of hulp nodig heb kunnen wij elkaar prima aanvullen. Heel fijn als jonge moeder, want mijn vriendinnen hier in de buurt die kunnen mij daar niet mee helpen.

Nu verder over de verjaardag. Voor mij is het echt een hele mijlpaal dat Fay 1 wordt.

Niet alleen sluit ik echt de baby fase af maar voelt het ook echt alsof ik dit jaar heb overwonnen en heb bewezen dat ik het toch allemaal heb gered. Een groot feest in het vooruitzicht dus.

Een feest is geen feest zonder een verjaardagsoutfit. Dus ik begon zo’n maand geleden te zoeken naar de juiste outfit. Een ding stond vast, ze moest een tule rok krijgen. Ik ben echt geen meisje-meisje en kleren van Fay zijn vaak ook stoerder. Maar een tule rok moest ze krijgen, het staat zo leuk! Ik ben uiteindelijk gegaan voor een rok van Once Upon a Pink Cloud. Wat een leuke webshop met schattige kleertjes maar ook stoerdere kleren.

 

Nu nog iets voor erop. Toevallig was ik na school een keer in de stad en kwam ik op de Zara kinder afdeling. Met pijn in mijn hart keek ik naar de Zara Mini collectie. Dit zou ze niet meer passen dacht ik bij mezelf aangezien deze maar tot 12 maanden gaat. Fay is al groot dus dit kon ik al snel uit mijn hoofd zetten. Ik kon het echt niet laten om toch even te gaan rondneuzen. In mijn ooghoeken zag ik een grijs vestje.. het gehaakte grijze vestje.. Het heeft een emotionele waarde. Want precies hetzelfde vestje droeg Fay haar eerste dagen, alleen dan 4 maten kleiner. Deze MOEST ze hebben, en toevallig hadden ze hem ook in het roze. Beide gingen ze mee in de hoop dat ze zouden passen.

Een rek verder vond ik het tuniekje wat echt bestemd was voor haar verjaardag. Een tuniekje met ballonnen. Met een hele grote gok nam ik deze ook maar mee in de grootste maat.

Eenmaal thuis heeft Fay haar kleren heel even aangehad, en het paste! Even afwachten of ze dat over 4 weken nog steeds doen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply