Femke

Femke: uitstapjes met een dreumes

Ik probeer de tijd die ik hem zoveel mogelijk door te brengen met Fay. Zelf vind ik het dan leuk om ook echt een uitstapje te doen. Soms pakt dat heel goed uit en anderen helemaal niet. Hier een lijst met de uitstapjes die Fay ook echt leuk vind.

 

1. Kinderboerderij
We hebben de dierentuin geprobeerd maar dieren achter een hek bevallen niet. Fay wil dieren aaien, kijken ne achterna kruipen. De kinderboerderij is daar echt ideaal voor. Ik zet Fay in oude kleren gewoon bij de geitjes. Lekker door de keutels kruipen. Tot nu toe heeft ze er nog geen een in haar mond gestopt.. maar of dat nog lang gaat duren..

 

2. Het park
Dit vind Fay zo leuk! Ik leg dan een kleed neer op het gras waar ik wat speelgoed neer leg. Ik zet Fay er dan op en laat haar lekker rond kruipen over het gras. Ik houd haar wel goed in de gaten maar ook ik heb dan ondertussen tijd om wat dingentjes te doen. (huiswerk bijvoorbeeld haha).

 

3. Speeltuin
Ze kan niet van de glijbaan, en zitten op een schommel lukt ook niet. Maar hoe leuk is dat zand tussen je tenen en je handen (en dit vervolgens dan op te eten). Fay vind het helemaal leuk. Vaak zijn hier ook oudere kinderen te vinden. Fay kruipt hun als kleine dreumes dan achterna. Leuk om te zien, ze wordt bezig gehouden en ik heb heel even mijn handen vrij.

 

Zoals je kan lezen zijn veel van de uitstapjes buiten. Fay is echt een buiten kindje. Bij mij kruipt ze ook altijd het balkon op als de deur ook maar een stukje open staat. Dit doet ze ook bij mijn ouders. Ik denk nog steeds dat kindjes in welke weersomstandigheden het beste buiten kunnen spelen. Zo bouwen ze lekker veel weerstand op.

 

 

Ook zijn alle uitstapjes dicht bij huis. Fay slaapt nog 2 keer op een dag, dus om er dan even tussenuit te gaan zijn dit wel de leukste en makkelijkste uitjes.

 

Welke uitstapjes maken jullie met jullie kleine kindjes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply