Femke Shoplog

Femke: Shoplog

Ik hou van shoppen. Of het nu voor mijzelf of voor Fay is, het maakt me niet uit. Het leukste aan shoppen vind het ik vinden van leuke kleine merkjes.

 

Vaak baal ik er van dat de kleren niet in mijn maat te koop zijn. Een paar weken terug vond ik weer zo’n topper op Instagram. Laura postte al wat langer foto’s van de leuke shirtjes die zij maakte. Een maand geleden heeft zij besloten om haar kleren een eigen merkje te geven. Petit Blush is daar uit gekomen. Het leuke is dat zij deze naam heeft gekozen omdat ze de blosjes op de wangen van haar dochtertje altijd zo lief vind.

 


Ik was gelijk verliefd. De shirtjes zijn beide handgemaakt en zijn van een top kwaliteit. En beide helemaal mijn stijl. Fay haar kledingkast bestaat vooral uit basis kledingstukken die ik dan combineer met een print. Laten deze beide shirtjes nu in deze categorieën vallen.

 


Ik koos voor een roze basic shirt met daarop een grijze strik. Het shirtje is echt van een top kwaliteit gemaakt. De stof is heel zacht en soepel. Fay is vrij lang van boven, dit shirt sluit daar helemaal op aan doordat deze ook langer is qua model. Dit model shirtje kun je zelf samenstellen. Laura heeft op haar instagram een hele hoop voorbeelden staan hiervan. Zelfs de strik kun je zelf kiezen. De kleuren die ik moest kiezen waren voor mij niet moeilijk. Fay haar hele kast bestaat namelijk uit roze met grijs.

 


Als tweede koos ik dit grijze tuniekje. Iets wat ik nog niet voor Fay in de kast had liggen. Het is echt meisje-meisje. Het leuke aan dit tuniekje vind ik de details, de hartjes als print, de speelse onderkant en het schattige strikje op de achterkant.
Wat vinden jullie van de kleding die Laura maakt?

Je kan Laura en haar prachtige kleding vinden op instagram onder de naam petit_blush.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply