Femke Plog

Femke: plog 

Deze week was weer een ontzettend drukke week. Ik wilde perse afgelopen maandag echt in mijn appartement zitten waardoor we nog een hoop moesten afronden.Eigenlijk kwam gister pas de KPN monteur. Geloof me, een ruimte zonder tv of internet aansluiting betekend geen Peppa Big. Dat houd dus in dat ik geen ruimte heb om zelf iets te doen en Fay de hele tijd moet vermaken.

De week begon met een paar dagen werken. Woensdag vertrok mijn moeder naar haar broer in Curaçao. Ook al lag mama altijd op bed haar aanwezigheid in huis mis ik toch echt! Dat betekend dat ik dus extra goed moet plannen met mijn vader. Fay ging daarom woensdag mee naar de IKEA. Daar haalde we de laatste spullen voor het huis inclusief een matrasje voor Fay.

 

Ik maak elke dag een grote wandeling met Fay. Wordt ze lekker rustig van. Ondertussen luister ik dan altijd naar muziek. Zo kan ik uren blijven rondlopen.

 

Zaterdag ging ik naar de Flying Dutch in Eindhoven (Eersel). Op de heenweg hadden we het er nog over dat ik vorig jaar tijdens de Flying Dutch zo’n last had van mijn buik. Niet gek want toen was ik al zeker 24 weken zwanger, zonder het te weten.

Niet dat ik me dit jaar veel beter voelde. Door het nood weer hadden ze de muziek stil gelegd en moesten we met iedereen die bij de stage stond in een lage squat houding zitten en handen achter op je hoofd. Zo hebben we dus minimaal 30 minuten gestaan. Die dag erna had ik ontzettende last van spierpijn in mijn billen en kuiten. THANKS! Scheelt me weer een uur sporten.

 

Terwijl ik zo gehurkt op de grond stond zei ik nog tegen mijn vriendinnen dat wanneer er iets met mij zou gebeuren Fay zeker naar mijn ouders moest gaan. Heel dom natuurlijk, we stonden allemaal tegen elkaar aan, zou de bliksem op ons inslaan zou iedereen hier gewond van raken. Het bracht me wel even aan het denken dat ik dus nog geen voogd voor Fay heb vastgesteld.. Hebben jullie een voogd vastgesteld?

 

Zondag had ik een dag samen met Fay. We hebben wat spullen verhuist en in de avond had ik een 21-diner van een vriendinnetje.

 

Kortom een drukke maar hele leuke week.

 

Hoe was jullie week?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Juul
  7 juni 2016 at 14:54

  Zo schattig Fayke in die doos <3

 • Reply
  Jalta
  8 juni 2016 at 11:05

  Flying dutch was super gezellig ✌

 • Leave a Reply