Femke Plog

Femke | Plog: verhuizen

Terwijl Juliette een hele week lekker vakantie hielt was ik deze week druk bezig met de verhuizing. Dat gecombineerd met werken, bloggen en school leverde dit resultaat op.

 

 

Maandag had ik een afspraak op school, helaas nog niet de laatste. Over 5 weken hoop ik mijn laatste toets te halen en dan heb ik eindelijk mijn propedeuse op zak.

 

Dinsdag moest ik werken, Fay blijft dan bij mijn ouders. Daar wonen we nu nog tot haar kamer klaar is. Zo kon ik dinsdagavond met een vriendin de IKEA in. Die showrooms zijn mijn favoriete activiteit daarbinnen. De kassa daar in tegen iets minder. Een nieuwe inboedel kopen is toch best prijzig.

 

 

Mijn huis zag er woensdag daarom ook uit als een IKEA magazijn. Vol met grote dozen waar alle spullen in verpakt zaten. Ik had de grote onderdelen laten brengen scheelde mij een hoop sjouwwerk. Ik ga op 3 hoog wonen zonder lift. Nee dat is zeker niet ideaal met een baby van 7 maanden maar dat gaan we doen met gekweekte spierballen!

 

 

Fay vond daar in tegen het ontzettend leuk dat al die grote dozen er waren. Ze leek net een kat. Ik improviseerde een box door haar in een doos te zetten. Ze vond het echt ontzettend leuk. Vooral om al het speelgoed langs de doos te gooien zodat ik het er weer in kon leggen. Ondertussen kon ik wel veel poetsen en de keuken inrichten.

 


 

Donderdag heb ik een poging gedaan tot het in elkaar zetten van een kast. Fay wilde graag helpen. Zolang ze er maar bij zit en iets in haar handen heeft vind ze alles goed. Ze heeft wel continu aandacht nodig. Toen ik even op de bang ging zitten kwam ze mijn richting in rollen tot ze niet meer verder kon. Dan blijft ze gillen tot ik weer op haar reageer. Ik dacht ook slim te zijn om die dag meteen wat blogs te schrijven, poging mislukt. Geen internet en televisie is dus ook geen Peppa Big. Dat gecombineerd met Fay betekend dat ik haar entertainend ben voor die dag. Na een hele dag klussen was ik ontzettend moe. Dus tegelijk met Fay naar bed gegaan.

 

 

Vrijdag moest ik de hele dag werken, en in de avond weer gewerkt in het nieuwe huis. Mijn vader heeft de tafel zelf gemaakt! Nu met de stoelen eraan vind ik het ontzettend mooi. Ook ontving ik mijn eerste post op het nieuwe adres. Een kaart van Juliette en Beau! Deze heeft gelijk een mooi plekje gekregen.

 

Hoe was jullie week?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jalta
    8 juni 2016 at 10:59

    Je huisje is zo mooi geworden! Jullie gaan het vast heel fijn hebben samen?

  • Leave a Reply