Femke

Femke: Ibiza style armbandjes van PhieLou

Zelf draag ik nooit zo vaak sieraden, soms een horloge maar daar houd het al snel bij op. Fay heeft toen ze nog ieniemienie was een zilver armbandje met haar naam erop als kraamcadeau gekregen.

Femke: Ibiza style armbandjes van PhieLou

 

Al snel werd deze te klein, een nieuw armbandje voor haar kopen zat er toen niet in, dan zou het symbool en de emotionele waarde achter haar
eerste armbandje weggaan. Dat wilde ik niet.

 

Femke: Ibiza style armbandjes van PhieLou

 

Tot ik deze armbandjes van PhieLou bij een vriendinnetje van mij zag. Ik vond ze meteen super leuk dus ben ze ook gaan opzoeken. Toen ik het gevonden had zag ik dat ze ook armbandjes hadden voor baby’s/ kleiner kindjes. Een leuke accessoire voor bij haar outfits!

 

Al snel had ik een keuze kunnen maken. Ik wilde een armbandje met sowieso haar naam voor mezelf en een met “mama” voor haar. Het andere bandje past er leuk bij en maakt het een beetje speelser met de Ibiza style. Er zit een schelpje en een roze flosje aan. Fay zelf vind ze ook heel interessant. Vooral het flosje wat eraan zit.

 

Femke: Ibiza style armbandjes van PhieLou

 

De armbandjes krijg je makkelijk om en af. Je kunt ze namelijk zelf verstellen waardoor ik niet bang hoef te zijn dat deze te snel te klein wordt. Fay krijgt ze zelf niet makkelijk af, dus dat is weer een voordeel.

 

Ik ben zelf helemaal fan van het “twinnen” met je kind. Dus deze armbandjes passen helemaal bij ons.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply