Fay's outfit Femke

Femke: Fay’s Outfit 

Nu de zon eenmaal weer heeft geschenen ben ik weer toe aan alleen maar zomerse outfits. Mijn voorkeur gaat dan uit naar vrolijke kleuren en printjes. Wanneer het te koud is voor een t-shirt doen we daar gewoon een vestje overheen. Fay heeft het al snel te heet en wanneer ze de kans krijgt trekt ze haar vest en sokken gewoon uit. Ze trekt er net zo lang aan tot ze uit zijn of erin vast zit zodat ik haar daarna eruit moet halen.

 

 

Fay, de outfit van fay, fay's outfit, Femke, Femke Jonkers, liefkleingeluk

 

Deze zomer ben ik helemaal fan van de kleur geel, zo ook in deze outfit. Het vestje is van de ZARA. Deze hebben ze echt in alle kleuren en vind ze zo fijn om ze Fay aan te geven. Als het wat warmer wordt trek je ze ook weer makkelijk uit, en ze voegen toch weer net iets extra’s toe aan de outfit.

 

Fay draagt hier een legging van CarlijnQ met een print. Nu Fay nog zo klein is vind ik het fijn als ze een legging als broek draagt. Hierin kan ze lekker bewegen, vooral nu ze goed kan omrollen. Carlijn heeft dit seizoen ook lekker veel geel erin zitten. Ik ben fan!

 

Het shirt is lekker basic van de HEMA. Ik heb deze in alle kleuren. Ik vind het zelf leuk om kleuren bij elkaar te laten matchen. Als accessoires daarom een grijze haardband van CarlijnQ. Verbergt meteen haar wilde coupe van die dag.

 

Het is een wonder dat Fay nu op deze foto haar schoenen wilde aanhouden. Ze zijn van ToughCookie. Heel fijn zacht leer wat ik erg belangrijk vind nu. Fay loopt of kruipt nog niet dus echt steun heeft ze nog niet nodig. Maar een leuke schoen onder een goeie outfit is echt een must vind ik zelf!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply