Baby Fashion Fay's outfit Femke

Femke: Fay’s outfit

Wat was het toch vervelend weer de afgelopen week. Benauwd, regen maar vooral warm. Fay is een echte heethoofd en krijgt het ontzettend snel warm. Lange broeken en shirts zijn dan haast geen optie.

 

We zijn nog steeds bezig met spullen verhuizen kleine dingen aan het afronden in ons appartement. We sjouwen dus een hoop op en neer de hele week.

 

 

Deze outfit droeg Fay deze week en was ideaal voor dit weer en het gesjouw van opa en oma naar ons huis. Ik moet eerlijk toegeven, het is een echt meisje meisje outfit. Wat Fay niet vaak aan heeft!

 

 

Als shirt had Fay haar nieuwe tuniekje van Petit Blush aan. Het is echt een ontzettend schattig tuniekje. De ruffels aan de onderkant en de strik op de achterkant maken het helemaal af. Ik heb al nieuwe leuke dingen gespot bij Laura dus ben ontzettend benieuwd naar haar website (idioms website) die binnenkort online komt!

 

 

Een kort broekje van de HEMA en geen schoenen. Lekker met blote benen en klamme voetjes van het weer spelen op de koude grond. Het broekje is lekker elastisch waardoor ze er goed in kan bewegen.

 

 

Om de look helemaal af te maken heeft Fay een haarband in van Bows and Bells. Ik was bang dat hij langzaam af zou schuiven maar hij blijft goed zitten. Fay vind hem ook niet vervelend want ze bleef er de hele tijd af.

De haren van Fay hebben een lengte bereikt dat ze de hele tijd voor haar ogen zitten (YAY!). Minder fijn voor Fay, want die heeft er nu echt last van. Door ze achter een haarbandje te stoppen blijven ze een beetje uit haar gezicht. Staartjes trekt ze uit dus dat is ook geen optie. Ik kan niet wachten tot ze langer zijn en ik eindelijk haar haar kan vlechten. Voor nu is dit ook leuk.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Juul
  6 juni 2016 at 05:20

  Super lief!

 • Reply
  Jalta
  8 juni 2016 at 10:55

  Mooie foto’s Fem!!

 • Leave a Reply