Lifestyle

ECCO leather – Factory Petit

Met vier leerlooierijen over de hele wereld is ECCO een van ’s werelds grootste leer leveranciers. Ik mocht tijdens de workshop Factory Petit mijn eigen tas maken. Lezen jullie mee?


ECCO heeft over de hele wereld vier leerlooierijen. Het hoofdkantoor zit in Nederland gevestigd. 

De nieuwe najaarscollectie van ECCO shape werd gepresenteerd. Dit is een collectie in samenwerking met Yara Michels. Echt een onwijs mooie collectie, van super mooi leer gemaakt. 

Tijdens de super interessante presentatie werd verteld dat in Nederland het hoofdkantoor van ECCO Leather zit. 

Na de presentatie mochten we zelf aan de slag. Helaas voelde ik me opeens hartstikke beroerd. Gelukkig ging het iets beter nadat ik had gezeten, maar de rest van de dag heb ik super ziek in bed gelegen. 

Gelukkig heb ik nog wel een tas kunnen maken, een onvergetelijke ervaring!

Nog even m’n complimenten aan alle medewerkers van Factory Petit. Ze zijn allemaal super aardig en hartstikke behulpzaam! 

 Tadaa! Het resultaat. Een super mooie lederen shopper. Ik ben er super blij mee! 

In heb ervoor gekozen om het ‘zachte’ leer aan de buiten kant te doen.

Hij is twee kanten draagbaar. Daar had ik gelukkig nog wel over nagedacht haha. Je kan hem namelijk ook binnenste buiten doen, dan heb je het suède aan de buitenkant zitten. Dat vind ik ook wel erg mooi!

Er waren super veel kleuren waar we uit konden kiezen, je kon ook kiezen om twee kleuren te combineren. Dus bijvoorbeeld donker blauw aan de ene kant en lichtblauw aan de andere. Daarnaast kon je tas ook nog helemaal af stylen met lederen details of een washing van het leer. 

Dit heb ik allemaal niet gedaan omdat ik me gewoon echt niet lekker voelde en (zo bleek thuis) hartstikke koorts had. 


Mocht je een keer de gelegenheid hebben om een workshop bij Factory Petit te kunnen volgen, raad ik het je echt aan! Ondanks dat ik heel beroerd was vond ik het super leuk om te doen. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply