Cadeau's

Eerste verjaardagscadeau inspiratie

In september is het zover, Beau wordt 1 jaar! Het duurt nog even, maar wat geef je je kindje nou voor zijn/haar eerste verjaardag? Ik maakte een lijstje met inspiratie voor een cadeau.

Zelf vindt ik het heel lastig om iets te kiezen, want ja eigenlijk heeft zo’n baby er nog helemaal geen besef van. Daarin tegen is het wel Beau haar allereerste verjaardag en wil ik toch iets ‘speciaals’ kopen waar ze toch wel lang plezier van kan hebben. Maar wat koop je dan?

Ik zette wat dingen op een rij die ik persoonlijk heel leuk vindt om te geven voor Beau haar verjaardag.

 

Klik op de afbeelding voor de link

Done by deer houten Schommel

 

Deze schommel van Deer bu Deer staat al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb een zolderkamer van 32m2, in de nok (5m hoog) zit een steunbalk, hieraan zou hij bevestigd kunnen worden. Dus niet alleen leuk bij mooi weer, maar ook op de regenachtige dagen!

 

 

Wheelybug

 

Bloomingville houten camera

Le Toy van mama bear tunnel puzzel

 

Skippykoe

 

Een skippykoe! Hoe leuk! Deze is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Een super leuke versie van de oude vertrouwde skippybal.

 

Kwebbelfoon Fisher-price

 

Toen we vrijdag bij Louise waren heeft Beau zich heel lang vermaakt met deze telefoon. Ze was er zo onwijs schattig mee aan het spelen en vond hem helemaal geweldig. Op zich wel heel leuk dat ik weet dat ze het fantastisch gaat vinden natuurlijk.

Bandits Angels – little angel special white poppenwagen

 

Deze super leuke houten poppenwagen werd ik opslag verliefd op. Beau wil heel graag lopen, maar kan dat nog niet zelfstandig. Als ze iets ouder is kan ze er nog steeds mee spelen.

Loopfiets Tiny tot Bamboo

 

Deze Tiny tot Bamboo driewieler is gemaakt van bamboohout. Ik vind hem zo leuk! Hij weegt bijna niks in tegenstelling tot andere houten driewielers.

 

Wheelybug biggetje

De wheelybug had ik al gespot tijdens m’n zwangerschap. Ik vind hem zoooo schattig! Zowel de lieveheersbeestjes variant als het varkentje.

BamBam blokkendoos

 

Blokkendoosjes zijn altijd goed. Ik hou heel erg van houten speelgoed. Het kan tegen een stootje en dat vind ik fijn. Aangezien Beau erg van het gooien is.

 

Childwood schommel scooter

Last but not least: de childwood schommel scooter! Deze vind ik zo gaaf! Alleen vraag ik me dan af of het Beau niet gaat vervelen om constans op een bepaalde plek te hobbelen. Ze is erg van het heen en weer sjeesen (in haar loopauto bijvoorbeeld).

 

 

Ik hou nog alle opties open. Gelukkig heb ik nog even de tijd om er over na te denken. Een houten zandbak of iets in die richting lijkt me ook heel erg leuk..

 

Wat hebben jullie je kindje voor zijn/haar eerste verjaardag gegeven? Of weten jullie al wat jullie willen gaan geven? Ik ben heel benieuwd! Laat je het even weten in de reacties? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply