Favorites

December Favorites

Oh jongens, ik hou van de kerst! Alle gezellig lichtjes, de kerstboom, kaarsjes, love (fall in love synonym) it! Met de kerstdagen in aantocht kan je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Ik zette mijn december favorites voor jullie op een rij.

 

Mijn winkelmandjes zitten op dit moment voller dan dat ik zou willen met al die leuke dingen die ik tegenkom!

 

 

Wat vinden jullie van dit schattige rode jurkje? Ik vind hem super leuk vooral met het onderstaande vestje er bovenop. Super leuk voor het kerstdiner!

 

Esprit, baby outfit, Lief Klein Geluk

 

Wit kabel vest

 

 

Roze bloem jurk

Hema, Lief klein geluk

Weten jullie nog het rokje wat Beau droeg bij haar verjaardags outfit? Ik heb zoveel vragen gekregen waar deze vandaan kwam. Helaas was die niet meer te koop. Goed nieuws! Hema heeft een roze glitter rokje wat er precies op lijkt!

 

 

Ik weet nu al niet wat ik aan moet met kerst, verschrikkelijk! Als je deze witte blouse in de zwarte pailletten rok draagt heb je echt een super leuke outfit.

 

 

Deze jurk van Esprit is echt een van mijn grote favorieten! Helaas is hij bijna overal uitverkocht en niet meer in mijn maat.

 

Esprit fashion, outfit, lief klein geluk

 

Goud zwart pailletten top met zwarte leren broek

 

 

Kerstbal

Ik werd geïnspireerd door deze foto. Hoe leuk is deze stolp met de dennenappels? Echt super leuk met van die kleine led lichtjes er doorheen (die op batterij).

Stolp marmeren voet

Stolp, Hema, Lief Klein Geluk

Stolp houten voet

Super handig! Ze hebben bij de Hema kerst sterren van plastic voor in de boom. Daar is nou echt over nagedacht! De onderste laag ballen in onze kerstboom zijn van plastic omdat Beau ze er om de haverklap uitplukt. Als ze zo’n plastic sterretje/balletje te pakken heeft is het niet zo’n ramp. Soms verlies ik haar even uit het oog en voordat ik het weet loopt mevrouw weer met een kerstbal in haar handen.

Wij hebben een rode kerstboom. Hierin zouden de rode kerst sterren toch net iets beter in staan.

Deze LED Ster (of tenminste een net andere variant hiervan) heb ik al op Beau haar kamertje staan en nog een op de mijne. Nu met de donkere dagen haal ik hem naar beneden.

Sterren slinger

Wat een onwijs leuke kerst spullen hebben ze dit jaar bij de Hema zeg! Helemaal mijn stijl. De prijs kwaliteit verhouding vindt ik ook zo goed.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply