Baby Cadeau's Mama

De 10 leukste kraamcadeau’s

Wat zijn nou leuke kraamcadeau’s om te geven? Ik maakte voor jullie mijn persoonlijk top 10 leukste van kraamcadeau’s.

kraamcadeau, kraam cadeau, kraamcadeau's, lief klein geluk, happy horse, milestonecards, nijntje, woezel en pip, jip en janneke, playgro, sophie de giraf, hema

Kraamcadeau’s

Er is iemand in je omgeving net bevallen, hoera! Alleen, dat kraamcadeau… Ja dat zijn lastige dingen. Vooral als je zelf nog geen kinderen hebt. Ik zette de 10 leukste kraamcadeau’s die wij kregen op een rij.

1. Voorlees boeken

2. Speelpaardje

3. Happy Horse knuffeldoekje

4. Knisperboekje

5. Kraam cadeauset muts & slofjes

6. Baby’s eerste jaar

7. Ledikantdeken

8. Sophie de giraf bijtring

9. Woezel & Pip maxi-cosi hanger

10. Milestone Baby kaarten

 

Een persoonlijke tip

Een persoonlijke tip: geef geen kleding.. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ieders smaak is anders. Vooral qua kleding is het vaak persoonlijk wat je smaak is. Het is zonde als je kleertjes cadeau geeft en het nooit wordt gedragen. Voor Beau heb ik ook veel kleding gekregen. Nou moet ik zeggen dat het meeste hartstikke leuk was, maar sommige dingen waren echt niet mijn smaak. Hoewel de cadeaugever daar natuurlijk bij zei dat ze het bonnetje nog hadden, vond ik het heel moeilijk om te zeggen dat ik het helemaal niks vond.. Helemaal als je bedenkt dat iemand een cadeau met zorg en liefde heeft uitgekozen voor je.

 

Ook had ik nog een aantal andere persoonlijke dingetjes als kraamcadeau gekregen. Deze zal ik in een andere blog laten zien en toelichten.

 

juul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Wendy
    9 april 2016 at 14:14

    Handig! altijd lastig kraamcadeau’s

  • Leave a Reply