Danique

Danique stelt zich voor!

Mijn naam is Danique, 25 jaar. In 2006 begonnen met een opleiding interieuradvisering, nadat ik geslaagd was dacht ik heerlijk te gaan werken en geld te verdienen, ideaal!! (dacht ik).. Maar daar kwam ik al snel op terug..

icon_dani
Nu nog 46 jaar moeten werken!? Mooi niet! Daar moest wat aan gedaan worden! Ik had ondertussen een thuisstudie Modestyling afgerond en dat vond ik best heel erg leuk! En zo besloot ik een volledige opleiding mode design te gaan doen. Ook deze afgerond met een diploma. Daarna 1,5 jaar even wezen job hoppen.. En sinds juli 2015 werkzaam bij PTMD waar ik het onwijs naar mijn zin heb.
Naast mijn drukke werkleventje vind ik het erg leuk om bezig te zijn met mode, interieur en fotografie en dat hoop ik binnenkort weer meer te gaan doen. Ik kan dagen struinen op pinterest, eindeloos foto’s kijken, inspiratie opdoen, ik vind het heerlijk!
Sinds november 2013 mega gelukkig met mijn lieve vriend! En sinds 24 februari 2016 zijn wij trotse eigenaren van een super leuk maisonette woning. Op het moment zijn we erg druk bezig met het opknappen van ons kleine paleis. Er moest niet heel veel gebeuren, maar met een opleiding interieuradvisering MOET het er toch echt wel heel erg leuk uitzien. Binnenkort vertel ik jullie meer over onze mini verbouwing!
Liefs Danique

No Comments

Leave a Reply