Baby Verzorging

Checklist op vakantie met een baby

Op vakantie met een baby? Leuk! Maar wat moet je allemaal meenemen? Ik maakte voor jullie de ‘Checklist op vakantie met een baby’!

Binnenkort ga ik een midweek naar Texel met m’n moeder en Beau. Ik heb er super veel zin in!

Vorig jaar waren we ook een midweek naar Texel. Helaas kon ik er toen niet echt van genieten. Op dat moment was ik zwanger en moest om de haverklap overgeven, ik had geen energie en voelde me beroerd. Daar ga ik nu niet over uitweiden, het verhaal konden jullie hier lezen.

We gaan dus op vakantie, maar wat neem ik allemaal mee?  Ik moet nu aan zoveel denken omdat Beau mee gaat. Gelukkig is het gewoon binnen Nederland, dus eventueel vergeten dingen kan ik zo kopen. Ik twijfel of ik de babyfoon ook nog mee zal nemen, maar goed dat kijk ik dan wel.

De accommodatie waar we heen gaan is voorzien van kinderstoel, campingbedje, maxi cosi et cetera. Hier hoef ik dus niet aan te denken. En scheelt ook weer een hele boel ruimte in de auto.

Onderaan de pagina staan een download link, zodat je hem kan printen. 

Checklist op vakantie met een baby, checklist vakantie baby, vakantie checklist, checklist, paklijst, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Mocht je zien dat ik wat ben vergeten of heb je een aanvulling? Laat het even weten in de reacties!

Je kan de checklist hier downloaden.

Maken jullie ook altijd een lijst met dingen die echt mee moeten op vakantie?

juul

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply