Fay's outfit Femke

Fay’s outfit: Streepjes

Als je mij in een woord wil omschrijven dan is het juiste woord: streepjes! Ik ben er gek op! Dit was niet alleen aan mijn eigen kledingstijl te zien maar inmiddels ook aan de kleren van Fay. Shirtjes, leggings, vestjes en nu ook sokken.

fayke

 

Ik kocht deze kleren bij Lola & Olivia in Tilburg. Shirtje, rokje en de sokjes zijn van hetzelfde merk, namelijk MINGO.

 

MINGO. is een kinderkleding merk wat kleding heeft vanaf maat 62 tot maat 128. De collectie bestaat voornamelijk uit fijne basic kleding. Wat zo leuk is aan MINGO. is dat je alle items met elkaar kunt combineren. Zelfs wanneer er verschillende printjes van zijn. Alles staat leuk bij elkaar. En daarbij ook nog unisex!

 

Wanneer je basis en streepjes in een outfit kan combineren dan ben ik helemaal gelukkig. In deze outfit heeft Fay een streepjes shirt, gecombineerd met een camel kleurig rokje. Daaronder draagt Fay bijpassende streepjes sokken met een camel kleurig randje. Ik vind het ontzettend leuk staan wanneer kleuren of patronen terug komen in kledingsetjes. Fay heeft hier nog haar Mockies aan in en camel kleur. (weer die terugkomende kleur.. #workingonmyOCD)

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

Pssst.. wij hebben de winkel Lola & Olivia gefotografeerd nieuwsgierig? Klik dan hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply