Baby Fashion

Beau’ s outfit Burberry vestje

In de rubriek ‘Beau’s Outfit’ laat ik jullie elke week een outfit uit Beau haar kastje zien. Dit keer laat ik jullie het super schattig Burberry vestje van Beau zien.

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, burberry, donsje, donsje amsterdam
 

Voordat Beau geboren was kwam ik dit schattige licht roze vestje tegen. Ze hadden hem op dat moment alleen nog in de maat 6 maanden helaas. Ik wist dat als ik hem niet zou kopen ik daar zoveel spijt van zou gaan krijgen. Ondertussen is het het meest gedragen vestje in Beau haar kastje.

Toen ik zwanger was was het voor mij heel lastig om bezig te zijn met het kleine krummeltje wat in mij groeide. Ik was voornamelijk verschrikkelijk ziek en kon me niet echt focussen op dat kleine leventje.
De momenten dat ik wel met haar bezig was (ik wist al vanaf 16 weken dat Beau een meisje werd), was het voornamelijk kleertjes kopen.

Op een gegeven moment kwam ik dit roze vestje van Burberry tegen. Ik was op slag verliefd en moest hem hebben, ze hadden hem alleen nog maar in een grotere maat. Uiteindelijk heb ik hem gekocht en tot nu toe nog geen moment spijt van gehad.

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, burberry, donsje, donsje amsterdamBeau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, burberry, donsje, donsje amsterdam

 Details Burberry vestje

Ter hoogte van de ellebogen zit op beide mouwen het Burberry printje in het lichtroze. De knoopjes op het vestje zijn van die schelpen knoopjes. Verder zit er een onwijs schattig wafelrandje bij de mouwen en bij de knoopjes.

Hoewel ik verder eigenlijk vrijwel nooit bij de Primark kom, was ik een tijdje terug met m’n moeder daar. Ik kocht heel wat  shirtjes voor Beau, waaronder het blauw-wit-gestreepte shirtje wat ze hier aanheeft. Het shirtje is alleen zo lang dat ze het nu nog als jurkje aan kan (zie je weer net niet op de foto’s).

Super leuk in combinatie met de wel bekende Donsjes Amsterdam schoentjes!

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, burberry, donsje, donsje amsterdamBeau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, burberry, donsje, donsje amsterdam

Vestje: Burberry
Shirtje: Primark
Schoenen: Donsje

 

Koop jij wel eens duurdere merkkleding voor je zoon of dochter?

juul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charley
    9 april 2016 at 14:15

    Schattig hoor. Donsje is leuk merk. Groetjes

  • Leave a Reply