Juul Persoonlijk

Bijkletsen #1

Soms dan is het gewoon leeg in mijn hoofd. Geen nieuwe ideetjes voor de blog. Ik kan dat niet uitstaan. Ik word daar heel gestrest van met als gevolg dat ik helemaal blokkeer. 

Momenteel ben ik op vakantie en er moesten nog een aantal blogs geschreven worden in deze dagen. Maar tijdens het vooruit werken kon ik al niet zo goed meer iets ‘nieuws’ bedenken. Ik ben oververmoeid en dat merk ik ook aan m’n creativiteit. De ideetjes komen ondertussen weer in kleine stapjes boven borrelen. 
Deze vakantie is alles behalve relaxt. Tot nu toe stond elke dag volgeplakt met iets doen en vandaag heb ik dan ook een hele belangrijke bruiloft en gaan we vanaf Drenthe terug naar Amstelveen voor een dag om vervolgens weer terug te gaan naar Drenthe s avonds. 
De dagen zijn voor nu veel te druk geweest voor mij. Met pfeiffer waar ik nog enorme last van heb en een kleintje, hou je weinig tijd over om te rusten. Wat ik nog steeds veel nodig heb. Voor mijn gevoel zegt m’n lichaam elk moment ‘het is klaar’. Maar we zetten door. Ik kom er wel. 
Helaas voel ik me echt heel schuldig wannee er niks online komt. Ik baal er dan ook verschrikkelijk van. Maar voor vandaag is het niet anders. Morgen komt er weer gewoon een mom’s week online! 
Echt nogmaals sorry, voel me heel schuldig..

Fijne dag allemaal! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Diede
  1 juli 2016 at 07:31

  ❤️ Je doet het hartstikke goed!

 • Reply
  Sandra
  1 juli 2016 at 08:07

  Je moet jezelf niet voorbij lopen! Die goede ideeën komen vanzelf weer als je wat meer rust en ontspanning hebt. <3

 • Leave a Reply