Beau's Outfit

Beau’s outfit: into ZARA

Het is zondag dus het is weer tijd voor Beau’s outfit! Nu de Sint morgen weer naar Spanje vertrekt komen langzamerhand de kerstspulletjes weer te voorschijn. Ik gaf daarom een kleine kersttouch aan de foto’s 🙂 Kijken jullie mee?

 

Deze leuke outfit van Beau kocht ik tijden Black friday bij de ZARA. Iedereen is gek op korting en het verbaasde me dan ook echt dat de site (idiom site) van de ZARA er niet uit geklapt is nadat iedereen door had dat er 20% korting te halen viel, haha. Veel dingen waren echt binnen no-time uitverkocht.

 

Dat Beau op de foto wilde én überhaupt lachte verbaasde me. Ze is heel dwars en heeft echt haar 15 maanden sprong. Ik moest haar wel even zoet houden met een koekje iets daarvoor, dus don’t blame de koek kruimeltjes, haha.

 

Het vestje wat Beau aan heeft is officieel een jasje (outerwear). Maar Beau gaat hem als vest dragen, hij is echt veel te koud als jas. Hij is gemaakt van een mooie wolachtige stof en op de voorkant zitten twee schattige zakjes.

Verder kocht ik een grijze jegging. Deze is super fijn en is nog echt wat te groot. Beau is een smalletje, waardoor hij nóg groter valt 😉 hoewel hij als lengte perfect is.

De leuke laarsjes hebben een snake print. Heel subtiel, maar heel mooi. Het zijn echt hele mooie kwalitatieve laarsjes. Ik ben er echt super blij mee, aangezien Beau ook nog maar één stel laarsjes had wat ze paste. Het schattige gewei met de glittertjes die Beau draagt was ik opslag verliefd op. Ik moest hem gewoon meenemen! Ik kocht hem een paar weken terug bij de Bijenkorf in Utrecht.

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Ik zou hem zelf ook zo in mijn kast hebben kunnen hangen! Helaas hadden ze hem niet in mijn maat..

footer

Volgen jullie ons als op:

Facebook   .   Instagram   .   twitter   .   YouTube   .   Pinterest

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Diede
  4 december 2016 at 11:05

  Like it! ?

 • Reply
  Momsweek #21: sinterklaas & interview VROUW | Lief Klein Geluk
  10 december 2016 at 05:06

  […] die we nog moesten maken. Deze kon je in Beau’s outfit van afgelopen zondag zien en hier terug lezen. Kijk hoe schattig ze erbij staat en wat wordt ze toch onwijs groot! Het is zo’n […]

 • Leave a Reply