Baby Beau's Outfit Fashion

Beau’s Outfit: Watermeloen

In de rubriek ‘Beau’s Outfit’ laat ik jullie elke week een outfit uit Beau haar kastje zien. Deze week het te zoete zomerse watermeloen broekje!

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

 

Van de week was het zulk onwijs mooi weer, ik kreeg erg zomerkriebels van! Dit broekje kwam ik tegen bij Kim van TeKoddig.
De broekjes die ze maakt zijn van hele mooie kwaliteit en ze heeft ook nog eens super leuke stofjes elke keer! Toen dit broekje voorbij kwam wist ik dat ik gelijk moest bestellen, aangezien het limited editions zijn. Ik zou er anders echt spijt van krijgen.

 

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

 

Dit is ook weer zo’n lekker makkelijk broekje wat je met van alles kan combineren. Ik combineer hem vandaag met het vestje van de Hema. Waarvan ik er nog maar eentje ga halen in maat 80, aangezien hij echt favoriet is bij ons. De licht roze versie van het vestje vind ik er trouwens ook erg leuk op staan. Verder draagt ze haar Donsje Amsterdam schoentjes en het strikje van Bows & Bells.

 

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

 

De outfit is heel wit, maar gelukkig kan dat nu nog makkelijk met Beau, die echt amper vlekken maakt altijd op haar kleertjes. Dat witte vestje kan ze vaak gewoon twee dagen aan, super handig. Het strikje laat ze overigens ook gewoon in haar haar zitten.

Ik ben echt heel blij dat ik hem gelijk besteld heb, ik vind hem zo leuk staan en echt lekker zomers!

 

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

 

Op straat word ik vaak aangesproken over het kattenbroekje van TeKoddig welke ik in mijn eerste blog in de rubriek Beau’s outfit liet zien.  Dat broekje is ook nog steeds een van mijn favorieten!

 

Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, te koddig, tekoddig

Nog even een behind the scene’s: Beau begint al aardig ster allures te vertonen, haha. 

Wat vinden jullie van het zoete zomerse watermeloen broekje van Beau? Ik vind hem in ieder geval super schattig!

juul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Christa
    9 april 2016 at 14:14

    Dat broekje is zo leuk! Ik ga eens kijken kende het merk niet.

  • Leave a Reply