Baby Beau's Outfit Fashion

Beau’s outfit: sunny weather

Yes, eindelijk een beetje zon in Nederland! Daar horen natuurlijk korte mouwen bij! Beau’s zomerse shirtje en schoenen werden gelijk uit de kast getrokken!

Beau’s outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, vans, river island, zara, Beau's outfit: Sunny Weather

 

Beau was gisteren alweer 8 maanden. Wat vliegt de tijd en wat groeit ze verschrikkelijk hard! Ze is al zo baby af als je haar zo ziet.. Echt een boefje is het, haha. Ze begint nu echt steeds meer dingen te ontdekken, wil staan en lopen. Als iets niet wil lukken weet gelijk iedereen dat door haar gefrustreerde gilletje. Sinds deze week kan ze ook echt goed zelfstandig zitten. Zo bijzonder om mee te maken hoe zo’n inimini baby zichzelf van slapende baby naar een echt mensje ontwikkeld.

 

Vrijdag toen ik de foto’s maakte was het nog net te fris om een shortje te dragen. De skinny jeans die Beau draagt is van River island. Ik vond hem zo leuk, ik heb hem ook gelijk in het zwart/grijs voor haar gekocht. Eindelijk een broekje wat echt mooi aansluit op haar beetjes én bij haar buik. Beau heeft namelijk niet echt zo’n baby buikje, waar de meeste broekjes toch wel op gemaakt zijn. Vaak past ze deze dus niet of zit ie in no-time op haar enkels.

 

Het witte topje kocht ik bij de Zara. Hij is van katoen en heerlijk luchtig voor de warme dagen en er kan makkelijk een vestje overheen.

 

De super leuke zomerse Vans sneakertjes had ik al op mijn wishlist staan. Ik had ze alleen nog online gezien, van de week kwam ik ze in de winkel tegen en ik was gelijk verliefd! Ze zijn nog iets te groot. Beau houdt schoenen over het algemeen gewoon aan, super fijn!

 

Ze draagt het armbandje wat we kregen van Lovy. Het staat zo schattig het armbandje! Ik ben er nog elke dag super blij mee. Ook met het rozenkwarts armbandje wat ik van mijn beste vriendin kreeg (ik wissel ze af).

 

Beau’s outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, vans, river island, zara, Beau's outfit: Sunny Weather

Beau’s outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, vans, river island, zara, Beau's outfit: Sunny Weather

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply