Beau's Outfit

Beau’s outfit: summer white

Nu het eindelijk weer wat warmer wordt kan Beau haar denim short eindelijk uit de kast! Op vakantie kocht ik dit super schattige witte tuniekje met een strik op haar rug. Ik was opslag verliefd!

 

Dat ik van blousjes hou heeft iedereen wel door ondertussen denk ik, haha. Tijdens onze vakantie gingen we winkelen in Hoogeveen. Daar kwam ik bij de H&M dit tuniekje tegen, welke in een setje zat samen met een marine blauw – wit gestreepte legging en een haarbandje ook met strik.

 

 

Het witte tuniekje heeft een klein reliëf in de stof en kant aan de onderkant. Bovenal heeft ie een super luchtig stofje, wat echt lekker is met de warme dagen.

 

De bijhorende legging had Beau gister aangehad. Deze had alleen niet het avondeten overleefd, haha. Doordat Beau echt een bos haar heeft ziet het er heel raar uit als ik het haarbandje bij haar in doe. Haar haartjes gaan heel raar opgepoft naar achter zitten, echt geen gezicht.

 

Het denim shortje is van de Hema. Eentje die echt super fijn zit bij Beau en super leuk staat, vind ik persoonlijk.

De suede mocassins zijn van de Mango. Deze kocht ik halverwege mijn zwangerschap. Ik was er toen heilig van overtuigd dat Beau ze na haar geboorte gelijk wel zou passen. Ik had me alleen iet wat vergist kwam ik achter.. Nu 10 maanden later past ze ze eindelijk!

Beau draagt onder haar tuniekje een witte romper met bandjes welke ik ook bij de Hema heb gekocht. Je ziet wel dat ze er een romper onder zit, maar dat is dan maar zo. Ze blijft toch een baby, haha.

 

 

Zien jullie die buitjes op Beau haar arm? Dat zijn muggenbulden. Beau is 21(!!!!!) keer gestoken op vakantie. Normaal was ik de pineut maar ik ben dus mijn persoonlijke muggenlokker mee, haha. Het is echt super sneu. Gelukkig lijkt ze er geen last van te hebben. Hoe ik zo zeker weet dat het muggenbulden zijn? Doordat ze een trappelzak aan had met blote armen. Ze is ook alleen maar op haar gezichtje en op haar armpjes geprikt. Hierna is er natuurlijk wel een klamboe gekomen. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply