Beau's Outfit

Beau’s outfit Ralph Lauren

Zo zitten we nog buiten aan het meertje hier in de buurt, zo mogen de lange mouwen weer uit de kast. Wat een weeromslag opeens. Gister voelde echt als herfst, dus de lange mouwen kwamen hier uit de kast.

 

Deze super leuke polo kocht ik voor de zomer al voor Beau. Ik ging er vanuit dat ze hem na de zomer makkelijk zou passen. Beau heeft alleen een groeispeurt gemaakt, iets waar ik geen rekening mee had gehouden.. De polo is haar alweer bijna te klein.

 

Ik vind de polo’s van Ralph Lauren zo onwijs leuk met die roeseltjes bij de knoopjes. Beau draagt hem in combinatie met een skinny jeans van River Island en schoenen van Donsje Amsterdam.

 

Beau heeft verschrikkelijk last van doorkomende tandjes en kiezen. Daarnaast is mijn kleine brokkenpiloot van de week uit gegleden in het zwembadje in de tuin. Tijdens haar val heeft ze nog even de tafelpoot van een houten tafel meegepakt waardoor ze een dikke buil op haar hoofdje had. En ja, ik stond erbij en keek ernaar. Het gebeurde in een split second, kon het niet meer tegenhouden.. Gelukkig is de bult wel weg en valt het allemaal verder wel mee.

 

 

 

 

 

Op deze foto zie je de blauweplek goed boven haar oog

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kelly
  19 september 2016 at 10:18

  Heel leuk setje! De schoenen vind ik ook echt superleuk. En wat een prachtige meid heb je toch, die ogen!

  • Reply
   Juul
   8 november 2016 at 16:15

   Hi Kelly, dankjewel nog voor je reactie! Leuk zijn ze he! Wat lief, dankjewel! Liefs

  Leave a Reply