Beau's Outfit

Beau’s outfit Petit Bateau

Petit Bateau vind ik echt een super fijn merk voor babykleertjes. Beau haar kastje had heel wat rompertjes ervan. Toen ik van de week eigenlijk nieuwe rompertjes wilde bestellen, eindigde mijn winkelwagentje met jurkjes.. Oeps..

In de shoplog zullen jullie hem al voorbij hebben zien komen: het blauwe jurk/tuniekje van Beau. 

 

Dat ik het jurkje zag vond ik hem gelijk super leuk!  Petit Bateau is een duurder merk, maar heeft zulke mooie en leuke kleding. Daarnaast blijven de jurkjes bijvoorbeeld, na tien keer wassen nog steeds super mooi. 
Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik het jurkje bestelde ik heel erg twijfelde of het nou bloemen of egels waren op het jurkje (de print). Toen ik m’n bestelling uitpakte zag ik wel gelijk dat het bloemetjes waren, haha. 

 

De details van het jurkje zijn gewoon super mooi afgewerkt met een kantje en subtiel de letters ‘Petit Bateau‘ op de rug geborduurd. 
Dit is echt een nieuwe favoriet hier! 

Beau draagt een speldje van Bow’s & Bells.

 Verder draagt ze het armbandje van LOVY.

 En haar Mockies. Ze zijn van binnen van leer en niet gevoerd. Dus ook perfect voor de zomer omdat haar voetjes koel blijven. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply