Baby Fashion

Beau’s outfit: party dress

In de rubriek ‘Beau’s Outfit’ laat ik jullie elke week een outfit uit Beau haar kastje zien. Vandaag Beau’s party dress voor mijn verjaardag!

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdam
 

Vandaag vier ik m’n verjaardag. Het grappige is, is dat ik me nu niet alleen druk maakte over mijn eigen outfit maar ook over die van Beau! Ik wilde iets feestelijks maar ook weer iets wat ze ‘normaal’ ook gewoon aan kan. Ik vond een super leuk jurkje. Kijken jullie mee?

Hier in het dorp hebben we een baby winkeltje zitten. Heel kleinschalig en echt super leuke kleding, van Le Chic tot Z8. Ondertussen kom ik daar met enige regelmaat en kent de eigenaresse Beau en mij dus ook wel.

Toen ik daar een tijdje terug was kwam ik dit jurkje van Z8 al tegen. Ik vond hem super leuk, helaas hadden ze hem alleen nog in het egaal zwart met een strik met stippen. Op zich ook leuk hoor, maar ik wilde graag deze versie en zoals ik al eerder schreef: als ik iets in m’n hoofd heb dan krijg ik het er niet uit.

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdamBeau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdam

Beau wilde vandaag niet normaal liggend op de foto gaan..

 

Uiteindelijk ben ik naar Kixx een kinderkleding winkel in Alkmaar gereden, in de hoop dat ze hem daar nog hadden. Helaas was ie ook daar uitverkocht en ging ik met van alles behalve het jurkje naar huis. Eenmaal thuis ben ik gaan zoeken op internet en echt overal hadden ze nog alle maten behalve 74.

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdam
 

Het grappige is is dat ik hem uiteindelijk dus bij Kixx online heb besteld.. Waar ik per toeval terecht kwam en niet eerder had gekeken omdat ik dacht dat ze hem dus niet meer hadden!

Ik ben echt verliefd op het roeselstrookje wat rond de middel zit, dit maakt het zo meisjesachtig! De plooitjes rond de hals zijn heel subtiel, maar maken het wel af.

M’n volgende project was het vinden van een zwarte maillot. Jeetje dat is ook een opgave! Nergens kon ik gewoon simpel één zwarte maillot vinden. Ja, ik vond hem wel maar dan kostte die rond de €20,-! Nou dat ging me net iets te ver. Uiteindelijk heb ik hem in een 2-pack met een grijs-zwart gestreepte maillot gekocht. Super zonde, want die gaat Beau toch nooit aan hebben..
Jammer dat ze zulke dingen niet per stuk verkopen of  twee zwarte in een pakje..

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdamBeau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, z8, donsje, donsje amsterdam

Jurkje: Z8 Limited Edition
Maillot: H&M
Schoenen: Donsje
Strikje: Bows & Bells

Wat vinden jullie van de Limited Edition lijn van Z8?

juul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Myrna
    9 april 2016 at 14:14

    Heel feestelijk! Mooi meisje Beau

  • Leave a Reply