Beau's Outfit

Beau’s outfit: 11 favorieten 

Lief Klein Geluk bestaat in maart alweer een jaar! Door de maanden heen is er elke week een artikel online gekomen met Beau haar outfit. Vandaag blik ik met jullie terug op de best gelezen outfit artikelen van de afgelopen maanden. Welke vond ik persoonlijk het leukste en waar heb ik spijt van?

Maart

 

 

Een van de eerste outfit die online kwam van Beau was deze outfit.

Beau kon net omrollen en lag geen seconde stil. Dit is een outfit die ze nog steeds wel eens draagt! Het blousje past ze namelijk nog altijd 🙂

 

 

Het walvis broekje vond ik ook zo verschrikkelijk leuk! Beah heeft hem helaas heel weinig aan kunnen hebben, hij was binnen mum van tijd te klein. Je kan het artikel hier terug lezen

 

April

 

 

Het Spijkerjasje met het gestreepte jurkje vindt ik nog steeds super leuk! Vooral omdat ik het zelf ook regelmatig in deze combinatie aan heb. Het jurkje kan ze nu als shirtje aan en het spijkerjasje past ook nog steeds!

 

Mei

 

 

In mei waren we een weekje naar Texel. Hier maakte ik deze outfit foto’s op het strand. Beau heeft op deze foto’s (in het artikel) zo’n ander hoofd, ik kan het niet uitleggen maar het is bijna niet Beau, haha.

 

Juni

 

 

In juni maakte ik deze outfit foto’s. Helaas passen de schoenen nier meer, anders had ik deze outfit zo weer uit haar kastje geplukt. Haar haartjes zitten zo mooi op deze foto’s! Waar een mama wel nier gelukkig van wordt 🙂

 

Juli

 

 

We zaten afgelopen juli in Drenthe. Hier maakte ik deze foto’s van Beau en jeetje wat is ze daar nog klein! Ze oogt ook een stuk kleiner dan op de vorige foto vindt ik persoonlijk. Ohhh die Uggs! Ik mis ze wamt wat stonden die leuk!

 

September

 

 

Het zal je bijna niet zijn ontgaan dat Beau in september 1 jaar is geworden. Deze foto’s maakte ik voor die ook overal te zien waren. Beau begon op dat moment met staan en aan je hand lopen. Bizar idee als ik haar nu zie rond rennen. Ja ze rent echt rond. En voor me weg, het begint nu al, de boef.

 

 

Deze foto is  gemaakt net iets voordat ik Beau haar haartjes weer liet knippen. Dit was wellis waar voor de derde keer, maar er was nogal een groot stuk vanaf geknipt waar ik heel veel spijt van had. Gelukkig groeit het weer aan en krijg ik allemaal complimenten over Beau haar netjes bijgeknipte en verzorgde haar.

 

Oktober

 

 

In oktober maakte ik deze foto en dit is echt mijn persoonlijke favoriet! Ze straalt hier echt zoals ze altijd doet als ze in haar element is en als ze de camera ziet.

 

November

 

De outfit Navy Blue is ook echt een van mijn favorieten moet ik eerlijk bekennen en die vlechtjes vind ik zo schattig staak ?

 

December

 

Deze outfit poste ik vorige week, dit is dus de meest recente foto die ik heb gemaakt en jeetje wat is ze gegroeid het afgelopen jaar! Natuurlijk wist ik dat al, maar nu ik deze outfit’s zo op een rijtje zet zie ik het echt heel duidelijk.

 

Welke outfit vinden jullie het leukste van Beau? Zien jullie ook zo duidelijk dat ze is gegroeid? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply