Beau's Outfit

Beau’s outfit: navy blue

Beau haar haartjes kunnen sinds kort ingevlochten worden! Dat laat mama zich geen twee keer zeggen natuurlijk. Beau gaat er heerlijk voor zitten als mama haar haartjes gaat doen.

Een kindje wat niet lekker in haar velletje zit, last van doorkomende tandjes heeft en ook nog een hersenschudding wilde ik eigenlijk niet ‘lastig vallen’ met foto’s maken.

Gister zat Beau toch best goed in haar velletje en vond het allemaal wel prima. Daardoor zag mama haar kans schoon om toch nog even wat foto’s te maken!

 

De laatste tijd is dit echt mijn favoriete setje. De trouwe volgers zullen deze ook vaker in mijn vlogs en mom’s week voorbij hebben zien komen. De roeseltjes op het shirtje vind ik persoonlijk echt zo leuk. Het maakt een ‘simpele’ blauwe polo veel meisjesachtiger. Beau draagt een shirtje van Ralph Lauren met daarover heen een vestje van Tommy Hilfiger.

 

Onder het licht grijze broekje van de ZARA draagt ze haar laarsjes van het merk Cypres. De laarsjes hebben op de achterkant twee super schattige strikjes. Helaas kreeg ik niet de kans daar vandaag een detail foto van te maken.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply