Beau's Outfit

Beau’s outfit: Mockies!

Vrijdag was ik samen met Louise & Kim nog even wezen shoppen. Daar kocht ik dit super leuke jurkje voor Beau. Hij staat nog leuker dan ik had gedacht! 

 

 

Van de week bestelde ik deze onwijs leuke mocassins met fringes voor Beau. Eigenlijk waren ze woensdag al binnen, maar ik was niet thuis en moest ze daardoor de volgende dag bij zo’n afleverpunt ophalen. Donderdags had ik de Mockies schoentjes voor Beau dan eindelijk binnen. Ik bestelde ze via hun site Mockies.nl

Ik ben er echt super blij mee, ik vind ze zo leuk staan en dat ze een flexibele (harde) zool hebben is echt super fijn. Beau kan er daardoor super goed (met wat hulp uiteraard) op lopen. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit suède. 
Het moment dat ik het jurkje zag hangen bij de H&M, wist ik gelijk dat ik hem heel graag wilde. Toch liep ik eerst even verder waarna ik blauwe schoentjes vond. Toen was het hek van de dam en nam ik naast de schoentjes en het jurkje, nog een tuniek mee. Ach, soms mogen kindjes verwend worden, ook al zijn ze nog baby haha. 
Beau draagt beide armbandjes van LOVY

Van de week wilde ik haar armbandje omwisselen, maar wist dat wanneer ik die ander af zou doen op dat moment, ik hem kwijt zou raken. Dus ik dacht ‘ik doe het straks wel’. Uiteindelijk ben ik het tweede armbandje vergeten af te doen. Maar eigenlijk vind ik het ook wel heel leuk staan zo die twee armbandjes, haha. 
Ik ga echt met de dag meer van dit meisje houden, wat een schatje is het! Ze is zo makkelijk en sociaal, daarnaast kan ze zichzelf zo goed vermaken. Echt super fijn! 

 Hebben jullie het leuke invlechten gezien wat ze in heeft? Haar haar wordt zo lang, dat ik het echt met gemak kan invlechten! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply