Beau's Outfit

Beau’s outfit: lente kriebels

Eindelijk is het bijna lente! Wat heb ik daar naar uit gekeken zeg. Het zonnetje en lekker buitenspelen heb ik echt gemist. Vandaag kregen we ook echt lente kriebels toen ik met Beau buiten heerlijk foto’s aan het maken was in het zonnetje!

Beau’s outfit lente kriebels

Het sjaaltje dat Beau draagt heeft mijn nicht gemaakt. Ik vind hem zo onwijs schattig. Ze heeft ook een feestje gemaakt van hetzelfde kleurtje, hoe leuk! Helemaal een voorjaarskleur.

 

Beau is echt gek op buiten spelen en staat geregeld al met jaar jas en schoenen bij de achterdeur. Of ze roept heel hard: “baaaal”. Wat betekent dat ze met de bal buiten wil spelen. Hoewel het niet altijd even mooi weer was de laatste weken vond ze in de plassen stampen ook helemaal geweldig. Hopelijk was vrijdag een van de laatste keren dat dit kon, want wat ben ik toe aan zon!

 

ZARA jasje

Volgens mij is dit een van de populairste jasjes van het afgelopen seizoen van ZARA. Overal waar ik kijk zie ik kindjes in dit jasje lopen, haha. Van de winter kocht ik dit leuke grijze jasje bij de ZARA voor Beau. Aan een kant vond ik het meer op een vestje lijken. Maar er staat echt in dat het een ‘outerwear’ is voor de winter. Zo warm is ie volgens mij niet, dus Beau heeft hem niet heel veel aan gehad met de ijskoude dagen.

Maar nu het weer weer omslaat en de zon meer schijnt vind ik het echt een perfect jasje. Hij is warm genoeg voor de koude wind die er nog af en toe staat.

 

 

 

Hier kreeg ze precies een windvlaag die haar haartjes helemaal omhoog blies, haha

Ik kan niet wachten tot de zandbak weer naar buiten kan! Is jullie kindje ook zo gek op buitenspelen? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply