Geen categorie

Beau’s outfit: kerst met Prenatal

 

Volgende week is het alweer zover: het is kerst! Ik vind het super leuk om extra aandacht te besteden aan Beau haar outfit. En er een extra kersttwist aan te geven. Ik vond een super leuke outfit bij Prenatal, kijken jullie mee?

 

Van de week ontving ik van Prenatal dit onwijs leuke setje! Persoonlijk ben ik niet van de foute kersttruien, hoewel ik ze bij anderen echt heel grappig en leuk vindt staan.

Mijn familie is ook wat van het chiquere, waardoor het een beetje ongepast is om Beau met een foute kerstrui aan de kerstbrunch aan te laten schuiven, haha.

 

Normaal ben ik niet zo van de longsleeves. Ik hou heel erg van de vestjes en blousjes. Maar zeker op dit rokje vindt ik het heel erg leuk staan.  Het rokje doet me trouwens heel erg aan Beau haar verjaardagsrokje denken, met de sterretjes.

Het setje is meer een paarse kleur waardoor haar blauwe laarsjes er echt niet onderstaan. Gelukkig past ze haar mooie Donsje schoentjes nog.

Op de longsleeeve staat de tekst: Yes, I’ve been a very sweet girl this year! Deze tekst staat in de vorm van een kerstboompje, zoals je misschien al had gespot. Ter hoogte van de schoudertjes zit nog een stukje elastiek wat het mouwtje een beetje omhoog trekt en het wat speelser maakt.

 

De maillot had absoluut niet mijn voorkeur met de hartjes. Maar het was de enige witte maillot die ook nog daadwerkelijk wit was voor op de foto, haha. De rest zat allemaal in de was omdat ze zwart waren van het spelen. Ik zou eerder een egale maillot kiezen, om het geheel wat rustiger te houden aangezien er al een sterretje patroon op het rokje zit.

 

De kleding is echt van goede kwaliteit, voor een klein prijsje! Het rokje is verkrijgbaar bij Prenatal voor €9,99 en het shirtje voor €8,99. Zo loopt je kindje er toch super leuk bij in deze dure feestmaand 😉

 

Prenatal, kerstoutfit,

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Hebben jullie ook speciaal voor kerst een outfit aangeschaft voor jezelf of je kleintje? 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Diede
    18 december 2016 at 13:44

    ? leuke outfit! En nog een leuk prijsje ook van de Prenatal!

  • Leave a Reply