Baby Fashion

Beau’s outfit: jeans blouse

In de rubriek ‘Beau’s Outfit’ laat ik jullie elke week een outfit uit Beau haar kastje zien. Vandaag deze te leuke jeansblouse.

Een tijdje terug was ik opzoek naar een jeans blouse voor Beau. Aangezien ik best kieskeurig ben wat betreft kleding en als ik iets in m’n hoofd heb qua model, dan blijf ik net zolang zoeken tot ik het vind. Uiteindelijk vond ik de perfect blouse!
Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, marc o polo, marcopolo, hm, bows and bells

 

Een hele tijd heb ik gezocht naar een jeans blouse voordat ik vond wat ook echt bij mijn smaak paste. En niet te vergeten, die Beau ook echt heel leuk stond. Ik zag vaak foto’s voorbij komen van baby’s in een spijkerblouse, super leuk! Alleen als ik er dan een vond en hem bij Beau aan deed, vond ik hem erg jongensachtig.

Toen ik uiteindelijk bij Marc O’Polo deze blouse vond, was ik gelijk verkocht! Ik trok hem nog net niet uit de bezorger zijn handen toen hij aanbelde. Ik heb wel eens dat ik iets op internet bestel en ik het helemaal te gek vindt, maar zodra ik het dan binnen krijg het er dan echt totaal anders eruit ziet. Ik kan daar zo van balen. Gelukkig was dat met deze blouse niet zo!

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, marc o polo, marcopolo, hm, bows and bellsBeau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, marc o polo, marcopolo, hm, bows and bells
 

Deze blouse is echt een favoriet van mij! Hoewel hij nog een beetje te groot is, vind ik hem super leuk staan.

Omdat Beau vandaag best wel een stoere outfit aan heeft en ik het leuk vindt om het ook meisjes achtig te houden, heb ik een leuke haarband bij Beau om gedaan. Deze kocht ik van de week bij Bows & Bells.

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, marc o polo, marcopolo, hm, bows and bells

 

Ik vind de Timberlands echt super leuk onder de legging en bij de blouse staan. Hoewel ik de schoenen van Donsje Amsterdam ook heel leuk eronder vindt staan.

 

Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, marc o polo, marcopolo, hm, bows and bells

Blouse: Marc O’Polo
Legging: H&M
Schoenen: Timberland

Wat vinden jullie van de outfit van Beau?

juul

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply